~Kaja napisał(a): Na Wybickiego mieszkają bardzo biedni ludzie. A czujnik kosztuje około 100 złotych. Dla nich wydatek 30 złotych to jedzenie na kilka dni. Muszą wybierac czujnik czy buty? Czujnik czy jedzenie? Czujnik czy lekarstwa? Co miesiąc. Po prostu ich na to nie stać. Weźcie to pod uwagę. Nie wiem na kogo akurat teraz trafiło, ale wiem ze nie każdy może kupic sobie czujnik.
~Kaja napisał(a): Na Wybickiego mieszkają bardzo biedni ludzie. A czujnik kosztuje około 100 złotych. Dla nich wydatek 30 złotych to jedzenie na kilka dni. Muszą wybierac czujnik czy buty? Czujnik czy jedzenie? Czujnik czy lekarstwa? Co miesiąc. Po prostu ich na to nie stać. Weźcie to pod uwagę. Nie wiem na kogo akurat teraz trafiło, ale wiem ze nie każdy może kupic sobie czujnik.
~ napisał(a):~Kaja napisał(a): Na Wybickiego mieszkają bardzo biedni ludzie. A czujnik kosztuje około 100 złotych. Dla nich wydatek 30 złotych to jedzenie na kilka dni. Muszą wybierac czujnik czy buty? Czujnik czy jedzenie? Czujnik czy lekarstwa? Co miesiąc. Po prostu ich na to nie stać. Weźcie to pod uwagę. Nie wiem na kogo akurat teraz trafiło, ale wiem ze nie każdy może kupic sobie czujnik.
A NA JAKIEJ ULICY MIESZKAJĄ TYLKO BOGACI LUDZIE !! ?? Co to za TEORIA ??!!
~Henryk napisał(a):Ktoś napisał: ~Kaja napisał(a): Na Wybickiego mieszkają bardzo biedni ludzie. A czujnik kosztuje około 100 złotych. Dla nich wydatek 30 złotych to jedzenie na kilka dni. Muszą wybierac czujnik czy buty? Czujnik czy jedzenie? Czujnik czy lekarstwa? Co miesiąc. Po prostu ich na to nie stać. Weźcie to pod uwagę. Nie wiem na kogo akurat teraz trafiło, ale wiem ze nie każdy może kupic sobie czujnik.
Na Wybikiego mieszkają biedni ludzie ????? zarty chyba jakieś hahaha Mieszkałem tam i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to nie prawda :D.