Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

hipokryzja wyborcza

~prezio niezalogowany
23 stycznia 2015r. o 18:50
Oglądnąłem dzisiaj t.j. 23.01.2015 retransmisję przekazanych przez telewizję lokalną Bolesławiec hi.hi,hi z dwóch spotkań z przedstawicielem PIS Gowinem zaproszonym przez prezydenta Romana i mało mi szlag nie trafił jak zobaczyłem przedstawicieli bezpartyjnych i niby nie pisowców z Ziemi Bolesławieckiej łącznie
z p. Cookidzi, przecież miało to być stowarzyszenie bezpartyjne
a okazało się to V kolumna PISU.
Drugie spotkanie PO a na spotkaniu p. Chwojnicki Przewodniczący struktur Powiatowych SLD. I odpowiedżcie sobie dlaczego SLD dostało w d...pę.
To były moje ostatnie wybory jak też mojej rpodziny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
23 stycznia 2015r. o 19:39
świetnie!!!!
jest nas-''olewających '' te ''szopki'' coraz więcej :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Bartek niezalogowany
23 stycznia 2015r. o 21:05
Ależ o to im przecież chodzi. Ty, nie chodź na wybory, bo jeszcze coś popsujesz swoim głosem i trza będzie liczyć dwa tygodnie, żeby się liczba mandatów dla naszej partii i koalicjanta zgadzała. Nie pójdziesz głosować, tym lepiej dla nich, sami się wybiorą na kolejną kadencję - tyle, że za Twoją kasę.
2900
#falco nieaktywny
23 stycznia 2015r. o 21:44
taka argumentacja do mnie nie trafia :)
nie potrafię wybierać ''między większym a mniejszym złem''
a tu wybór jest tylko jeden ..zło ;)
jedyną ''urną wyborczą '' jest dzisiaj ''ulica'' bo właśnie ona może tylko pokazać kto jest prawdziwą siłą tego kraju i kto jest jego jeszcze bijącym ''sercem''

wpadam w jakiś patos a tu nie tego trzeba ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4469
#Patrzalski nieaktywny
23 stycznia 2015r. o 21:50
Trzeba
~ niezalogowany
23 stycznia 2015r. o 22:03
falco napisał(a): taka argumentacja do mnie nie trafia :)
nie potrafię wybierać ''między większym a mniejszym złem''
a tu wybór jest tylko jeden ..zło ;)
jedyną ''urną wyborczą '' jest dzisiaj ''ulica'' bo właśnie ona może tylko pokazać kto jest prawdziwą siłą tego kraju i kto jest jego jeszcze bijącym ''sercem''

wpadam w jakiś patos a tu nie tego trzeba ... ;)

Dobrze mówisz, ja też uważam, że w tym kraju drugi "Majdan" najszybciej coś zmieni. Jednak chodzę na wybory. Na przekór. Mimo wszystko.
4469
#Patrzalski nieaktywny
23 stycznia 2015r. o 22:33
~ napisał(a):
Dobrze mówisz, ja też uważam, że w tym kraju drugi "Majdan" najszybciej coś zmieni. Jednak chodzę na wybory. Na przekór. Mimo wszystko.

Majdan był prowokacją Ukraińskich nacjonalistów . Takie jest moje zdanie .
Cała zadyma na wschodzie Ukrainy została wywołana przez banderowców .Nie usprawiedliwiam oczywiście działań Moskwy ,ale moim zdaniem to nacjonaliści podpalili ogień .
Jeśli twierdzisz ,że nam też jest potrzebny "drugi Majdan' to kto Twoim zdaniem powinien podpalić "lont" ???
~Birdman niezalogowany
23 stycznia 2015r. o 22:38
~prezio napisał(a): Oglądnąłem dzisiaj t.j. 23.01.2015 retransmisję przekazanych przez telewizję lokalną Bolesławiec hi.hi,hi z dwóch spotkań z przedstawicielem PIS Gowinem zaproszonym przez prezydenta Romana i mało mi szlag nie trafił jak zobaczyłem przedstawicieli bezpartyjnych i niby nie pisowców z Ziemi Bolesławieckiej łącznie
z p. Cookidzi, przecież miało to być stowarzyszenie bezpartyjne
a okazało się to V kolumna PISU.
Drugie spotkanie PO a na spotkaniu p. Chwojnicki Przewodniczący struktur Powiatowych SLD. I odpowiedżcie sobie dlaczego SLD dostało w d...pę.
To były moje ostatnie wybory jak też mojej rpodziny.

A co w tym dziwnego, że na spotkaniach z politykami przychodzą rozmaici działacze samorządowi, stowarzyszeń czy organizacji? To chyba jest okazja żeby zadać pytanie czy posłuchać. Niektróych to po prostu interesuje i tyle. Na spotkaniu z ks. Oko też byli dżenderyści, czy to znaczy że wielbią ks. Oko? Dziwnie piszesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo