Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kiedy na ziemi pojawił się człowiek ?

~klucz-nick niezalogowany
1 lutego 2015r. o 16:33
odnoszę wrażenie że tematy pana M odwracają uwagę od ważnych bieżących spraw w naszym kraju,np ten temat.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 lutego 2015r. o 17:08
~ napisał(a): ... dzięki ...

Do takich samych wniosków dochodzę Grzesiek :) A ponieważ jestem zwolennikiem teorii spiskowych , to śmiem twierdzić , że Kosmici zrobili to celowo ;

gdybym chciał dobrać się do kopalin danej planety , to stworzył bym głupich roboli do kopania, szczęśliwych z tego powodu , że nie widzą krat więzienia , w którym żyją

Tylko w 2012 chinole skupili na świecie tyle stali , że mogli by sobie most zbudować ... nie w poprzek , wzdłuż Jangcy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3231
#qwax nieaktywny
1 lutego 2015r. o 17:23
PanM napisał(a): Dla zainteresowanych film .
Na pisane słowa odpowiem sam.

Film jest:
a) zgodny z oficjalną i jedyną słuszną "nauką"
b) niepoparty żadnymi wiarygodnymi badaniami (ten czas podawany w miliardach i milionach lat, jest wzięty, za przeproszeniem, z tyłka) - i nie wolno tego kwestionować, bo przecież to jest takie "naukowe". Jakby tam podali, że wielki wybuch miał miejsce w piątek o 17:00, to łykniesz tą wiadomość bez żadnego zastanowienia... Ktoś sobie wymyślił taki przebieg zdarzeń, który jest powtarzany do znudzenia, a te miliardy lat istnienia ziemi potrzebne są tylko, by wkomponować w ten ogromny czas teorię ewolucji, bo ona niestety wymaga czasu...
Dla równowago podam link do równie "naukowego" filmu (z pewnością śmieszniejszego):

~ niezalogowany
1 lutego 2015r. o 17:42
A czy teraz ktoś widzi kraty ,zniewolenie pełną gębą,wystarczy przebudzić się z letargu,/matrix/i zauważyć że świat idzie w złym kierunku wszystko na opak .Wspomniane Chiny są dobrym przykładem,tam trzymają za mordę a u nas dziel I rządź, wiek emerytalny ,i na dodatek człowiek zfrustrowany sam się zniewala sięgając po używki.No cóż co robić/jak żyć?/ nawet Tusku emigrował. Prawda nas wyzwoli jeszcze trochę.
~Gówno prawda niezalogowany
1 lutego 2015r. o 17:46
Wyzwolić nas może tylko praca i płaca.

Odsunąć złodziei od władzy .
Wy prostaki sprzeczajcie się o to co było a oni wam zabierają to co jest.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 lutego 2015r. o 17:54
No właśnie o to mi chodzi , aby pozbyć się tych bogów. Niestety Księżyca zestrzelić się nie da , ale w świadomości możemy poczynić zmiany. Taka mini mantra :

Jestem Wolnym Człowiekiem

To kłamstwo oczywiście , ale jak ładnie brzmi :D

Dopisane 01.02.2015r. o godz. 17:54:

G.ówno prawda. Praca i płaca wyzwala od przeżywania szczęśliwych chwil , prostaku :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
1 lutego 2015r. o 18:05
Pannazdzieckiem napisał(a): No właśnie o to mi chodzi , aby pozbyć się tych bogów. Niestety Księżyca zestrzelić się nie da , ale w świadomości możemy poczynić zmiany. Taka mini mantra :

Jestem Wolnym Człowiekiem

To kłamstwo oczywiście , ale jak ładnie brzmi :DDopisane 01.02.2015r. o godz. 17:54:G.ówno prawda. Praca i płaca wyzwala od przeżywania szczęśliwych chwil , prostaku :)
Pracuje się po to by ŻYĆ! ANIE żyje by pracować,panie gówno prawda, pozatym kto tu sięsprzecza .z poważaniem Grz.
2900
#falco nieaktywny
1 lutego 2015r. o 20:30
może nie zrozumiałem wszystkiego ale odnoszę wrażenie ''Panno'' że w krótkim czasie zgodziłeś się w dwóch różnych opiniach...
przeczytam raz jeszcze bo post G. jest ciekawy i logiczny... :)
no ale jestem jeszcze w pomeczowych emocjach :)

do jutra...chyba :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
REKLAMA BAU zaprasza