Byłem tam przez jakiś czas i wiem co się tam dzieje . Podstawowe narzędzia mechaników to młotki, łomy i przecinaki. Koła się dokręca pneumatami na porządku dziennym, a rozwaloną przez mechanika przy demontażu końcówkę drążka kierowniczego się zakłada z powrotem bo klient nie płacił za jej wymianę. Wszystko prowizorka. Oleju nawet nie spuszczają do końca bo nie ma czasu :D
~Pan sowa niezalogowany 26 stycznia 2016r. o 15:02
Byłem tam jakiś czas temu praktykantem i śmiało można powiedzieć, że to banda kowali... Po co używać ściągaczy przykładowo do wybicia końcówki drążka, jak można sprać to młotem i uszkodzić go przy tym. Główne motto "mechaników": "przecież to nie mój samochód, więc wyrąbane"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.