~Fiat 126P napisał(a): Ja polecam ten zakład , wymienili prawidłowo olej w moim maluchu oraz świece i jeździ do dzisiaj .
~też tylda napisał(a): Ot cała prawda poziomie usług w postkomunistycznej firmie. Dodam tylko, że za wymianę opon z zimowych na letnie lub odwrotnie biorą 94 zł. Bywa i tak (mnie to spotkało) że trzeba powtórzyć montaż opon u specjalisty (za 50 zł), bo spece z Kubika nie posmarowali smarem i opony nie "trzymały" ciśnienia. Śmiechowo a nie serwis.
~ napisał(a):~też tylda napisał(a): Ot cała prawda poziomie usług w postkomunistycznej firmie. Dodam tylko, że za wymianę opon z zimowych na letnie lub odwrotnie biorą 94 zł. Bywa i tak (mnie to spotkało) że trzeba powtórzyć montaż opon u specjalisty (za 50 zł), bo spece z Kubika nie posmarowali smarem i opony nie "trzymały" ciśnienia. Śmiechowo a nie serwis.
Ja berecie za wymianę płacę 110 zł.Alufelgi z czujnikami ciśnienia,.
~moc tdi napisał(a): Cała prawda zawsze lezy posrodku. Mnie chcieli w jednym z warsztatów naciagnać Na wymiane przepływomierza brak mocy .Raz komuter wchodził w nouflat po restarcie nic .w kompie błąd za błedem ,ale raz podłagnełem brak napiecia .lub zwarcie .Mechnik no cena za uzywany 150 robocina 100 do tego kasacja z komputera razy 2 po i przed .po aanlizie kosztów kupiłem OBD którymnie kosztował 150 do tego uzywany przepływomierz (nipotrzebnie ale 50 zł ) i co okazło sie ze kabelek pie..ny sie ukruszył i wystrczylo go zlutować .Ale powiatoe flachowcy temat ciągneli.Innym razem nawaliło sprzegło płyn zwiał .W serwisie 500 z cześć i 300 za robocine dwa tygodnie cziekania na czesc bo szła z dalekiego kraju .ja zrobiłem to za 4,50 za uszczelkę i 20 minut roboty plus płyn hydrauliie dałem okraść .
A warsztat brzydki w srodku ale fachowcy potrafili załozyć poprawnie pasek gdzie w serwisie zakaładali dwa razy i dwa razy zerwało.Ustawic poprawnie zbiezńość nie kmputerowo tylko starym sposobem ,auto przestło zjedzać do prawej ...mozna?można!!