~ napisał(a): Pani, która zapisuje na usługi samochodowe w Polmozbycie jest bardzo niemiła. Ton jej wypowiedzi, odpowiedzi są porównywalne z czasami głębokiej komuny.
donger napisał(a): ostatnio dałem auto wyciekiem oleju do Polmozbytu, na drugi dzien zadzwonili do mnie ze auto zrobione , gdy przyjechałem i zobaczyłem pod autem plamę mechanik powiedział mi ze to z klimy i poszedł pomyślałem ok , na drugi dzień pod autem była kałuża , wiec pojechałem z powrotem do Polmozbytu przyjął mnie ten sam stary mechanik zaczął wydzierać na mnie no to go odpieprzyłem i zabrałem, samochód nie naprawiony i szukam innego fachowca
dodam ze ten stary mechanik ( szef warsztatu) traktuje swoich pracowników ja smieci !!
~ napisał(a):donger napisał(a): ostatnio dałem auto wyciekiem oleju do Polmozbytu, na drugi dzien zadzwonili do mnie ze auto zrobione , gdy przyjechałem i zobaczyłem pod autem plamę mechanik powiedział mi ze to z klimy i poszedł pomyślałem ok , na drugi dzień pod autem była kałuża , wiec pojechałem z powrotem do Polmozbytu przyjął mnie ten sam stary mechanik zaczął wydzierać na mnie no to go odpieprzyłem i zabrałem, samochód nie naprawiony i szukam innego fachowca
dodam ze ten stary mechanik ( szef warsztatu) traktuje swoich pracowników ja smieci !!
Z KLIMY MOŻE KAPAĆ TYLKO WODA
Ty musi PO filologii polskiej.Pewnie tak samo jeździsz jak piszesz.