Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Potrącił kobietę na przejściu dla pieszych
~Indywidualnie wyindywidualizowany niezalogowany
2 lutego 2015r. o 21:10
~ napisał(a):
co gorsza, nawet jak sie jeden zatrzyma to i tak nie wejdziesz na pasy bo z przeciwnej strony sobie jada majac to gdzies ...

Nagraj i wyślij nagranie Policji, 500zł i 10 punktów karnych, nauczą się jeździć :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 lutego 2015r. o 21:19
~anika napisał(a): Nie lezie jak krowa,tylko kierowca ustąpił jej pierwszeństwa a drugi przejechał jak śledzia.Nie osadzajcie jak nie wiecie !!!!
No dzięki mojej uprzejmości już 3 razy ktoś na pasach by został potrącony.Raz był to kierowca jadący z przeciwka i dwa razy dziwny czlowiek i którym się bardzo spieszyło bo po przypuszczeniu przechodnia na pasach miałam zamiar skręcić w lewo no to już przy lini na kierunkowskazie a te mongoły po krawężniku z mojej prawej, ludzie zdążyli tylko odskoczyć,nie wiem co by było gdyby ktoś pchał wózek z dzieckiem.Teraz już jak mam zamiar skręcić w lewo ale najpierw chcę przepuścić pieszego staję tak że nawet skuterem nikt mnie z prawej nie ominie bo nie chcę mieć kogoś na sumieniu.Z drugiej strony też przed zatrzymaniem czasami oceniam z jaką prędkością jedzie ten zamną i z przeciwka by wiedzieć czy da radę się zatrzymać przed pieszym lub czy nie wjedzie mi w tył bo w tej sytuacji to lepiej niech ten pieszy chwilę poczeka niż widząc moją uprzejmość by wlazł pod inne auto.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
2 lutego 2015r. o 21:31
~anika napisał(a): Nie lezie jak krowa,tylko kierowca ustąpił jej pierwszeństwa a drugi przejechał jak śledzia.Nie osadzajcie jak nie wiecie !!!!
No dzięki mojej uprzejmości już 3 razy ktoś na pasach by został potrącony.Raz był to kierowca jadący z przeciwka i dwa razy dziwny czlowiek i którym się bardzo spieszyło bo po przypuszczeniu przechodnia na pasach miałam zamiar skręcić w lewo no to już przy lini na kierunkowskazie a te mongoły po krawężniku z mojej prawej, ludzie zdążyli tylko odskoczyć,nie wiem co by było gdyby ktoś pchał wózek z dzieckiem.Teraz już jak mam zamiar skręcić w lewo ale najpierw chcę przepuścić pieszego staję tak że nawet skuterem nikt mnie z prawej nie ominie bo nie chcę mieć kogoś na sumieniu.Z drugiej strony też przed zatrzymaniem czasami oceniam z jaką prędkością jedzie ten zamną i z przeciwka by wiedzieć czy da radę się zatrzymać przed pieszym lub czy nie wjedzie mi w tył bo w tej sytuacji to lepiej niech ten pieszy chwilę poczeka niż widząc moją uprzejmość by wlazł pod inne auto.

Zastosowana autokorekta

~aklewe niezalogowany
2 lutego 2015r. o 22:22
~asa napisał(a): ale piesi powinni patrzeć na droge a nie lezie jak świeta krowa!
Kierowca może nie zauważyć zamyślić się a w ostatniej chwili hamując nie zdąży ominąći już gotowy wypadek. PAMIĘTAJCIE AUTO JEST TWARDSZE NIŻ PIESZY !

Jak czytam takie głupoty to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać !!!!! Jakie zamyślić ?! jakie nie zauważyć ?! Będąc kierowca trzeba mieć oczy do w okół głowy!!!! Z tego co czytam wnioskuje, że nie masz prawa jazdy a jeśli je masz to nie wiem kto ci je wydał.. i współczuje wszystkim ludziom którzy mogą spotkać cię na drodze z takim myśleniem. Zarówno musi uważać pieszy jak i kierowca i nie ma na ten temat żadnej dyskusji.
~m niezalogowany
2 lutego 2015r. o 22:29
Masakra jakas. Pewni ludzie nie wiedza chyba do czego sluza pasy. Ktos je wymyslil zeby przez nie przechodzic. Tak? Niestety nie mamy skrzydel wiec nie przelecimy. Kierowcy zwolnijcie, bo miasto nie nalezy tylko do was. A ci co sie spiesza rano proponuje budziki ustawiac o godzine szybciej. A ty co piszesz o sw. krowach. obys doswiadczyl takiej. tragedi na wlasnej skorze moze wtedy sie ugniesz madralo. Padniesz na kolana i zapytasz dlaczego? I przypomnisz sobie jakim byles kiedys sku......m.
~ niezalogowany
2 lutego 2015r. o 23:05
~ napisał(a): Byłem świadkiem prędkosc była dużai tak jak wyżej napisane.... nie 10m zdecydowanie więcej
jedz na miejsce, weź linijkę i zmierz bo slad po krwi jest dalej...
~halszka niezalogowany
2 lutego 2015r. o 23:15
A ludzie jak te święte krowy...słuchawki w uszy i włazi na pasy...gdzie ma oczy??
~ niezalogowany
2 lutego 2015r. o 23:28
~halszka napisał(a): A ludzie jak te święte krowy...słuchawki w uszy i włazi na pasy...gdzie ma oczy??
wlasnie...nie oceniam tu w zaden aposob tego zdarzenia ale prawda jest taka ze czesto ludzie roztrzepani idac rowno chodnikiem nagle skrecaja bo widza zebre i tragedia na bank...znam to dobrze nawet z naszego miasta i do tego glowa pieszego spuszczona w dol jak by myslal ze skoro nas kierowcow nie widzi to jak duch przefrunie przez auto...oczywiacie kierowcy tez maja swoje za pazurkami..przewaznie predkoscc
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza