~Jan napisał(a):~EEEE napisał(a): Janie,znawco,to są letnie opony?Wiesz coś,czym się różnią letnie od zimowych,że np.bieżnikiem i jak wygląda zimowy ,a jak letni? Z tego co widać na zdjęciu,to są zimowe,tylko już trochę zużyte.
lato i łysole jak dla mnie
~ napisał(a):~Jan napisał(a):~EEEE napisał(a): Janie,znawco,to są letnie opony?Wiesz coś,czym się różnią letnie od zimowych,że np.bieżnikiem i jak wygląda zimowy ,a jak letni? Z tego co widać na zdjęciu,to są zimowe,tylko już trochę zużyte.
uważaj żebyś konia z łosiem nie pomylił znawco muturyzacji.
Goodyear ultra grip pisze na oponie.
~ napisał(a):~ napisał(a):~Jan napisał(a):~EEEE napisał(a): Janie,znawco,to są letnie opony?Wiesz coś,czym się różnią letnie od zimowych,że np.bieżnikiem i jak wygląda zimowy ,a jak letni? Z tego co widać na zdjęciu,to są zimowe,tylko już trochę zużyte.
uważaj żebyś konia z łosiem nie pomylił znawco muturyzacji.
Goodyear ultra grip pisze na oponie.
Kto pisze na tej oponie ? W tej chwili pisze? ? JEST NAPISANE na oponie a nie "pisze" :D
~m napisał(a): Do uczestników kolizji , nie dajcie się naciągnąć na holowanie waszych pojazdów przez firmy wezwane przez policję tzw. "zaprzyjaźnione" ...Policja nie wzywa na miejsce kolizji żadnych lawet. Robią to we własnym zakresie uczestnicy zdarzenia. Nie wirażuj cwaniaku :]