~ napisał(a): Już widzę jutrzejszy zablokowany Bolesławiec .Miejsc dystrybucji jest kilkanaście ,czytelników POdobnie
~ napisał(a): Dla czego musimy się bać decyzji urzędników ?, dla czego takie jak tu opisane zjawisko budzi emocje ?, co jest z Polską administracją w ogóle, że powszechnie kontakt z urzędami traktujemy jak zło konieczne ?, co powoduje, że urzędnik jest z drugiej strony "barykady" ? , ma ktoś na to odpowiedź ?.PO NIE WAŻ O RAZ PO NIE WAŻ
~ napisał(a): Dla czego musimy się bać decyzji urzędników ?, dla czego takie jak tu opisane zjawisko budzi emocje ?, co jest z Polską administracją w ogóle, że powszechnie kontakt z urzędami traktujemy jak zło konieczne ?, co powoduje, że urzędnik jest z drugiej strony "barykady" ? , ma ktoś na to odpowiedź ?.
~ napisał(a): A już miałem nadzieję ze nie usłyszę o tym kimś.
Te odszkodowanie to związane z tematem śmieci? Ja bym jeszcze do Sztrasburga napisał....
Te odszkodowanie to związane z tematem śmieci? Ja bym jeszcze do Sztrasburga napisał....