Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Twierdzą, że są dyskryminowani
~baron niezalogowany
5 lutego 2015r. o 17:03
ta suma jest z dupy pracowałem tam do niedawna i takiej sumy nie widziałem dostałem 1200 zł a zapiepszałem po 13 a nawet po 16 godzin i gówno z tego miałem a przy imprezach takich jak święto ceramiki to od środy do poniedziałku krec ałem nawet po 18 do 20 godzin więc idz tam szybko to może dostaniesz 1300zł

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolczyk niezalogowany
5 lutego 2015r. o 17:14
~hg napisał(a): Czy prawdą jest że obecna pani dyrektor jak po raz pierwszy została panią dyrektor mdk-u to nawet nie miała wyższego wykształcenia? Czy to w ogóle możliwe?

ale ma i Romulus ją lubi ...fajna babeczka ...Ewunia :*
~ niezalogowany
5 lutego 2015r. o 17:32
~a napisał(a): Warto sprecyzować, że nie wszyscy pracownicy:)

pewnie tak, lizusów jest wszędzie wielu, szczególnie tych którzy więcej zarabiają
~baron niezalogowany
5 lutego 2015r. o 17:32
Pani dyrektor powiedziała że na każdego pracownika przypada 3100 zł bruto (przypominam że to średnia i jest to suma wyjęta z dupy) żeby ludzie postrzegali ją za dobrą pani dyrektor a pracowników jak szuje które chcą więcej i więcej a tak naprawdę to pensja w BOK-MCC wynosi 1200 a 1500 zł a to że wy zarabiacie tak mało to podziękujcie naszemu rządowi czemu nie zrobimy jaka w 1981 wszyscy wyszli na ulice i strajkowali tylko karzy zazdrości i siedzi cicho jak górnicy strajkują to cały czas się mówi że ciągle im mało że za dużo mają jak Rolnicy wychodzą na ulice to mówicie a za co mamy im płacić pomóżmy im a na pewno coś się zmieni zamiast krytykować to ruszcie Tyłki i zróbcie coś z tym by i wam żyło się lepiej po upadku komuny w Polsce rząd posprzedawał wszystkie państwowe firmy nawet te które przynosiły zyski obcemu kapitałowi np, Niemcom a pozostawiał te które nie przynoszą dochodów są to znane wam Firmy takie jak ZUS ,US ( Urząd Skarbowy) , NFZ na koniec powiem tylko jedno zanim zaczniesz krytykować to rusz Dupkę i zrób coś sam a nie tylko narzekasz
~ niezalogowany
5 lutego 2015r. o 17:41
~baron napisał(a): ta suma jest z dupy pracowałem tam do niedawna i takiej sumy nie widziałem dostałem 1200 zł a zapiepszałem po 13 a nawet po 16 godzin i gówno z tego miałem a przy imprezach takich jak święto ceramiki to od środy do poniedziałku krec ałem nawet po 18 do 20 godzin więc idz tam szybko to może dostaniesz 1300zł

Misiu napisz w jakim dziale... Ostatnio nikt sie nie zwalnial, ani nie zostal zwolniony...
~ niezalogowany
5 lutego 2015r. o 17:45
idzie wojna
~abcd niezalogowany
5 lutego 2015r. o 17:49
~ napisał(a):
~baron napisał(a): ta suma jest z dupy pracowałem tam do niedawna i takiej sumy nie widziałem dostałem 1200 zł a zapiepszałem po 13 a nawet po 16 godzin

Misiu napisz w jakim dziale... Ostatnio nikt sie nie zwalnial, ani nie zostal zwolniony...

człowieku - Misiu z kregow doinformowanych.
Internauci nie maja w zwyczaju podawac imion i nazwisk lub innych danych wlasnie dlatego żeby pozniej nie zostac zidentyfikowanym. Na tym polega swoboda anonimowej wypowiedzi. Sam tez sie nie przedstawiasz, nie informujesz gdzie i dla kogo pracujesz:))
~autor niezalogowany
5 lutego 2015r. o 18:06
ile zarabia p Dyrektor ,ciekawe ???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza