matic napisał(a): ha ha , tak bardzo dopisała , przeważały ogolone łby , w słuzbowych uniformach DRESY ! .
Kto jest przeciw Ruchowi Narodowemu na pewno nie jest Polakiem.
To jasne, że Ruch Narodowy zagraża mniejszością narodowym, bo gdyby doszedł do władzy to chyba będzie sprawdzał narodowość, przy obsadzaniu kluczowych stanowisk w urzędach Polski.
W chwili obecnej mniejszości mają swoje związki i wytypowują kandydatów za naszymi plecami, a my niejednokrotni nieświadomie popieramy ich kandydata. W duchu myślimy, że wszystko jest ok. a zostaliśmy wyru...ni bez mydła.
Sami natomiast czekamy aż ktoś nas zaproponuje, bo mamy swoją godność, niestety czekamy na próżno.
Z mniejszości dyrektor szkoły a nawet nauczyciel, od małego dyskryminuje Polaków w białych rękawiczkach i zgodnie z wszelkimi zakonami prawa przygotowuje się następne pokolenie parobków. Swoich, ze swojej narodowości się promuje i za jakiś, znowu mniejszość ma swojego na dyrektorskim lub innym wysokim stanowisku.
Więc Polacy pomyślcie, czy chcecie żeby tak było dalej?
Zaraz tu fala popaprańców zacznie mnie krytykować i przekonywać mnie, że tak nie jest i że wszystko sobie wymyśliłem. :D :D :D :D :D :D