Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

50 twarzy greya

8558
#Bellusia nieaktywny
14 lutego 2015r. o 7:41
Kto był na premierze i jak wrazenia ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 lutego 2015r. o 8:13
Widząc zwiastun, pewnie nędza.
~:) niezalogowany
14 lutego 2015r. o 8:44
Tym filmem jarają się tylko gówniary- zastanawiając się jak wejść do kina i go zobaczyć, oraz podstarzałe mamuśki, bo w życiu mają tylko nudę.
8558
#Bellusia nieaktywny
14 lutego 2015r. o 8:57
Ja nie pytałam kto się jara tym filmem tylko kto był na nim
~Martusia niezalogowany
14 lutego 2015r. o 9:05
Ja byłam, nie jestem podstarzałą mamuśką, ani gówniarą, mam 33 lata i pracuję zawodowo... Mogę powiedzieć śmiało, że film mi się podobał. Byłam nastawiona na rozczarowanie, gdyż czytałam książki, ale rozczarowałam się pozytywnie. Nie jest to tylko moje zdanie, ale też moich koleżanek, z którymi byłam w kinie. Ze swojej strony jak najbardziej polecam.
~ niezalogowany
14 lutego 2015r. o 9:10
Bellusia napisał(a): Ja nie pytałam kto się jara tym filmem tylko kto był na nim

Idź i zobacz!
~x niezalogowany
14 lutego 2015r. o 9:14
Główny aktor- Jamie Dornan, w ogóle nie pasuje do tej roli.
~ niezalogowany
14 lutego 2015r. o 9:20
~Martusia napisał(a): Ja byłam, nie jestem podstarzałą mamuśką, ani gówniarą, mam 33 lata i pracuję zawodowo... Mogę powiedzieć śmiało, że film mi się podobał. Byłam nastawiona na rozczarowanie, gdyż czytałam książki, ale rozczarowałam się pozytywnie. Nie jest to tylko moje zdanie, ale też moich koleżanek, z którymi byłam w kinie. Ze swojej strony jak najbardziej polecam.

Film jak książka, na początku trochę wciąga, później nudzi, a na końcu usypia.
Widać Martusia i jej koleżanki w życiu mają mało polotu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza