Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uszkodzenie auta na ul. staroszkolnej.

2062
#bylu nieaktywny
17 lutego 2015r. o 6:49
Uwaga. Proszę o informację. Wczoraj wieczorem lub dziś do godziny 16:00 na parkingu przy bloku Ul. Stroszkolna 6 ktoś uszkodził białego Citroena C3. Najprawdopodobniej uderzył silnie drzwiami. Jeśli ktoś coś widział to proszę o informację. Przewidziana nagroda.

Tel. 693550394

Dopisane 17.02.2015r. o godz. 06:49:

Up

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
17 lutego 2015r. o 7:05
Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~dudek niezalogowany
17 lutego 2015r. o 7:39
To jest już nagminne , buractwo tego narodu osiągnęło najgorsze stadium , zaparkowanie pod marketem , urzędem czy nawet blokiem i na 100% masz" dziabnięte" drzwi albo bo elementy l karoserii........winowajcami są jak młodzi tak i niestety starsi najlepiej jak najszybciej zwiać z miejsca........sam wiele razy obserwuje takich ....mistrzów kierownicy .
~mieszkaniec niezalogowany
17 lutego 2015r. o 9:57
dokładnie... i najgorsze jest to, że ani tam kamery i pewnie nikt nie widział ... i doopa
~ niezalogowany
17 lutego 2015r. o 12:34
a najgorsze jest to , że pomimo ustalenia sprawcy- jeżeli w czasie postoju uderzył w twoje auto , to policja nic nie zdziała, sprawa cywilna, wiem bo złapałem gościa , który pół roku temu uderzył w moje drzwi i chciał odjechać...... ot takie zas.....ne państwo....
~POżyteczny idiota niezalogowany
17 lutego 2015r. o 12:41
~ napisał(a): a najgorsze jest to , że pomimo ustalenia sprawcy- jeżeli w czasie postoju uderzył w twoje auto , to policja nic nie zdziała, sprawa cywilna, wiem bo złapałem gościa , który pół roku temu uderzył w moje drzwi i chciał odjechać...... ot takie zas.....ne państwo....
czy to jest prawda?,miałem podobną sytuacje i nie było żadnej sprawy cywilnej coś ty tu trolujesz.
~wiem niezalogowany
17 lutego 2015r. o 13:15
~POżyteczny dziwny czlowiek napisał(a):
~ napisał(a): a najgorsze jest to , że pomimo ustalenia sprawcy- jeżeli w czasie postoju uderzył w twoje auto , to policja nic nie zdziała, sprawa cywilna, wiem bo złapałem gościa , który pół roku temu uderzył w moje drzwi i chciał odjechać...... ot takie zas.....ne państwo....
czy to jest prawda?,miałem podobną sytuacje i nie było żadnej sprawy cywilnej coś ty tu trolujesz.
wszystko zależy od sytuacji: czy pojazd w ruchu, czy zwykłe stuknięcie (nieumyślne) drzwiami. Jeśli stuknięcie to sprawa cywilna. Wykroczenie, żeby zaistniało musi być umyślność czynu.

Zastosowana autokorekta

~wiem niezalogowany
17 lutego 2015r. o 13:17

UWAGA! Autor tego postu próbował użyć w swojej wypowiedzi bardzo brzydkich słów!

że co :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza