skorn napisał(a): Mój? Ja z nim po żadnych "czarnych kotach" ani innych tego typu knajpach nie chodziłem.
janusz, najbardziej nie lubię, gdy mylisz mnie ze sobą, dla mnie to największa obelga. ; )
To że obaj nie przepadamy za tobą nic nie znaczy, bo takich jak my jest na tym forum dużo więcej. Jedyne co nas łączy, to niechęc do obłudy i hipokryzji, której jesteś uosobieniem. ; )
nawet w sprawie tych knajp twój koleżka łgał...ale to pomijam bo nie zamierzam tu mieszać w ten wątek innych osób...
ja siebie z tobą bądź pewien nie pomylę...
a przyczyn jest kilka min. ta którą na siłę mnie chcesz przypisać...mianowicie hipokryzja...
na wiele niewygodnych pytań nie odpowiedziałeś bo były zbyt trudne ...
nawet proste pytanie gdzie i z kim prowadziłeś jakąś dyskusję przemilczałeś ...;)
to ze mnie nienawidzisz to wiem ze nie przepadacie za mną to też wiem ...
wy nigdy nie polubicie nikogo kto wali wam prosto z mostu jak was widzi...
myślisz że to mnie przeraża?
nie...
korniszonku...ja nie szukam tu kolegów...nie piszę tu dla ciebie i tobie podobnych bo tacy jak wy są wręcz niereformowalni...jesteś tak zadufany w sobie ,masz tak nabrzmiałe własne ''ego'' że rozdymka przy tobie to pikuś...:]
i nie pisz mi tu bzdur że jesteś niechętny hipokryzji bo jesteś w niej unurzany po pachy...
nawet teraz kiedy od dawna wiesz że jest tu w sieci tyle twoich postów śmierdzących i chamstwem i manipulacją wszystko to pomijasz milczeniem ...
i co?
powtórnie napiszesz że ''latałem do admina''?
a ty co ?...pisano ci tu wprost że ''podkładałeś świnie'' dawnemu moderatorowi? nie było tak?...nie pisali ci o tym ?
zaprzeczysz że do pewnej bolecnautki pisałeś na forum ''piz...o'' ?...do innej łagodnie- ''dzbanie''
a nie tak dawno ''apelowałeś '' tutaj o ''trzymanie kultury'' ...;)
i ty śmiesz innym zarzucać hipokryzję?
daruj sobie ...nie wystawiaj się tym samym na śmieszność...
masz tu kolegę ...pisz sobie z nim ,jutro szachy i wspólne piwko...
lubicie się a mnie jak piszę ...nienawidzisz ...
no chyba że traktujesz pisanie do mnie jako formę ascezy za ''grzechy przeszłości'' ;)
a mogło być tak pięknie...z piękną ,altruistyczną kobietą ...
nie doceniłeś jej i teraz masz to co masz...
plakat Pameli nad łóżkiem ...;) i wspomnienia...
nie zawracaj mi głowy swoimi bredniami ...oglądam ''szkiełko'' a już po reklamie ...:]