fobiak napisał(a): panienko o conajmniej 2 wieki sie pomylilas, nie przejmuj sie skroniem bo to produkt romcia betonianiarza czyli wybrakowany pustak
Fobiczny , a w którą stronę się pomyliłem ? :D . Jeśli BaldTv ma rację o dorobionym czasie ... wirtualnych wiekach Karola Wielkiego , to pomyłka jest minimalna :)
PIS-PO-PRL napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Napisałeś Kolego PRL , po co im lotniskowce ? Już tłumaczę ...
Ja to doskonale rozumiem. Tłumaczyć to musiałbyś samym amerykańcom, że te ich pływające demokracje to bardziej tacy czterej jeźdźcy apokalipsy USS Wojna, USS Zaraza, USS Głód i USS Śmierć :D
Ale z drugiej strony, gdyby nie ta zaraza, to bóg jeden wie jak ta czerwona by się rozrosła. No ale zaraza to mimo wszystko zaraza. ;)
Amen. Zaraza , to zaraza . Problem polega na tym , że cudaki pokroju Skornika nadal tkwią w doktrynie złego komunizmu. Gdyby głupkom chciało się nieco poczytać , to już dawno wiedzieli by , że żydokomuna przeniosła się z Moskwy do Brukseli ... jakieś trzydzieści lat temu i współczesna Rosja nie ma już nic wspólnego
z Leninem , Stalinem i Trockim . Może gdzieś tam jakiś pomnik jeszcze stoi ... ale ludzie już tacy są , lubią stawiać pomniki ... :)
Altiero Spinelli od manifestu z Ventotene , ten ma dopiero pomnik ... a Ty mi tu Fobiczny wyzywasz Skornika od pustaków . Wyobraź sobie , jakie pustaki w Brukseli siedzą :D
Dopisane 16.04.2018r. o godz. 15:57:
~Złotordzawa Robinia napisał(a): USA bieda dla każdego
https://youtu.be/2x2wi3L3iew
No i wszystko jasne :D Chciałbym jednak nadmienić , że obie strony dziarsko pracują nad Public Relations . Głodujące dzieci w Moskwie i Nowym Jorku to chwyt dla starszych pań . Nie wiem , czy pamiętacie , ale jak zaczęła się islamska inwazja na Europę , to też dzieci były na pierwszym planie kadrów .
Przypadek ?
Qurwa , nie sądzę :)