Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 listopada 2018r. o 19:48
~~Jasnoczerwony Rumianek napisał(a): a dupek który jeszcze niedawno wyzywał altera od idio...tów dzisiaj prosi go o powrót
to sie nazywa samozaoranie ale kto dzisiaj go traktuje powaznie ?

Janusz jak miło Cię widzieć pod Rumiankiem :) Jaki Ty jesteś qurwa szczery i otwarty , a jaki prawdomówny . Jestem pełen podziwu . Normalnie klękam przed Tobą , ale w pysk dostaniesz . Obiecuję , nie wiem kiedy i gdzie , ale jeśli już coś postanawiam , to zrealizuje.

Alterowicz , proszę Cię wracaj , czas na Apokalipsę z Kretynami :D

Do ostatniej kropli krwi Kretynie . I zapamiętaj sobie Bucu , że nie jestem zwolennikiem Pislanderów , jestem zdecydowanym przeciwnikiem zdrajców , jak TY Kretynie . To się nazywa MORALNOŚĆ . Przed Stwórcą nie wytłumaczysz grzechów . Stwórca widzi i wie . I możesz sobie wkręcać różne historyjki , ale jeśli masz sumienie , w co wątpię , aczkolwiek życzył bym Tobie , to spróbuj posłuchać DUSZY . Wewnętrznego GŁOSU w mózgu . Możesz też posłuchać Iskierki Serca , ale żeby zrozumieć , to trzeba .... wczuć się . Życzę Ci Kretynie , żebyś się nauczył , bo Wszyscy jesteśmy Dziećmi Stwórcy

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoczerwona Firletka niezalogowany
15 listopada 2018r. o 19:49
DAJ ZNAĆ JAK CIĘ MATKA ZMUSZA DO PROSTYTUCJI .tak nie morze być .
ZAROBIONE PIENIĄDZE SĄ TWOJE .
2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2018r. o 20:30
facet...

jesteś większym durniem niż myślałem ale to twój problem a jeśli sam pchasz lub chcesz się wepchać w większe ,to twoja sprawa ...
straszyć to możesz własne dzieci

nadal PUBLICZNIE MNIE STRASZYSZ ...

powiewasz mi ty ,twoje poglądy i sympatie ...
pisz sobie ze skornem,proś altera o powrót właz im w dupsko ile możesz ...
bo tyle możesz ....
tu możesz sobie farmazonić do woli ale idio.to pisząc to co piszesz sam kręcisz bata na siebie ...
czy to nie dociera do ciebie Czytelniku?
czy będziesz to tłumaczył ''upojeniem alkoholowym'' ?
facet -nie ja pierwszy poznałem się na tobie i jestem pewien że nie jestem ostatnim ...
brakuje ci rozmówców?...to już nie masz przyjaciół ''na bajaniu''?
no tak ...jak komuś daje się różę a za godzinę ''obrabia mu się dupę '' to nie może to dziwić ...

więc ..albo się lecz ,albo przemyśl własne zachowanie i to co wypisujesz ...
a teraz powtórzę jak ostatnio Biedronce ...
spadaj :]

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 listopada 2018r. o 6:38
Spadam. Mądrym polecam zeznanie Gadowskiego z Marszu Wolności :

Miłego Wszystkim :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Szaropopielaty Zawciąg niezalogowany
16 listopada 2018r. o 11:38
Siema się naćpało chyba:

https://nczas.com/2018/11/16/co-za-zachowanie-owsiaka-w-sadzie-internauci-komentuja-byl-pod-wplywem-w-sadzie-video/

Hoo hoo ho! Róbta co cheta i nie chceta :)
19709
#Anonim19709 nieaktywny
16 listopada 2018r. o 15:27
[img=1542378078_evni18k.jpg]
[img=1542378085_yiukocx.jpg]

Dopisane 16.11.2018r. o godz. 15:27:

falco napisał(a): facet...

jesteś większym durniem niż myślałem ale to twój problem a jeśli sam pchasz lub chcesz się wepchać w większe ,to twoja sprawa ...
straszyć to możesz własne dzieci

nadal PUBLICZNIE MNIE STRASZYSZ ...

powiewasz mi ty ,twoje poglądy i sympatie ...
pisz sobie ze skornem,proś altera o powrót właz im w dupsko ile możesz ...
bo tyle możesz ....
tu możesz sobie farmazonić do woli ale idio.to pisząc to co piszesz sam kręcisz bata na siebie ...
czy to nie dociera do ciebie Czytelniku?
czy będziesz to tłumaczył ''upojeniem alkoholowym'' ?
facet -nie ja pierwszy poznałem się na tobie i jestem pewien że nie jestem ostatnim ...
brakuje ci rozmówców?...to już nie masz przyjaciół ''na bajaniu''?
no tak ...jak komuś daje się różę a za godzinę ''obrabia mu się dupę '' to nie może to dziwić ...

więc ..albo się lecz ,albo przemyśl własne zachowanie i to co wypisujesz ...
a teraz powtórzę jak ostatnio Biedronce ...
spadaj :]

[img=1542378459_3wk4v7l.jpg]
~~Mlecznoróżowy Orlik niezalogowany
16 listopada 2018r. o 18:06
Abp. Gądecki: Chłopcy nie powinni po sobie sprzątać

Wyrabianie w chłopcach nawyku sprzątania po sobie – według abpa Stanisława Gądeckiego – prowadzi do wypełniania ideologii gender, a tym samym kryzysu tradycyjnej, katolickiej rodziny.
~~Rudobrunatnyrudawa Języczka niezalogowany
16 listopada 2018r. o 18:30
jano śpisz? gdzie obrazki?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza