falco napisał(a):
ja w odpowiedzi podam ci pewien wykaz od początku ...
skorn napisał(a):[img=1544724301_q65bjom.jpg]Jaanoo napisał(a): a ememe chce mnie blokować bo facklo na mnie doniósłDopisane 13.12.2018r. o godz. 12:54:[img=1544702079_lpu47e8.jpg]
To nie falco, to ja.
Falco jest bolszewickim szkodnikiem, ale potrafi sklecić samodzielnie parę krzywych zdań, w których prezentuje opinie . Nie swoje, ale zawsze coś. A ty tylko obrazki. To poziom niżej od niego, nie sądziłem, że to w ogóle możliwe.
Pannazdzieckiem napisał(a):[img=1544724756_4gg9bfe.jpg]Jaanoo napisał(a): a ememe chce mnie blokować bo facklo na mnie doniósłDopisane 13.12.2018r. o godz. 12:54:[img=1544702079_lpu47e8.jpg]
Janoo proszę Cię ... Jaźni nie da się zablokować . Bolek próbował Panią Annę Walentynowicz , ale się nie dała ... to było w czasach kiedy Kolega Kameleon za sukami biegał ... do dzisiaj mu tak został ... ja szukam TEJ . co MYŚLI , jak ja
i Bolek nie odwiedzie mnie od Jezusa nibymatką w klapie Maryja
Kto sprzedał duszę diabłu ? . kto sprzedał się mamonie ?
skorn napisał(a):falco napisał(a):
ja w odpowiedzi podam ci pewien wykaz od początku ...
Jednak masz swoje autorytety. Kto dostaje nagrodę ten ma rację.
Lis - raz dziennikarz roku, raz hiena. Całe to dziennikarskie środowisko jest warte tyle samo, co polscy politycy. Czwarta władza.
falco napisał(a): po pierwsze[img=1544724823_57rdk4q.jpg]
Falco nikomu i nigdzie nie powiedział ''spier.da.laj''
takie ''krasomówcze '' mowy to domena skorna :]
Falco powiedział jasno -SPADAJ i to było jedyne słowo łgarzu ...
po drugie ...jeśli ktokolwiek uważa że brednie o tym że ''doniosłem '' na tow. jano ,pytanie publiczne proszę zadać w temacie technicznym do samego administratora ...
chętnie przeczytam jego odpowiedz w tej sprawie ...
w tej chwili do zarzucającego mi donos na tow. jano piszę otwarcie ...jesteś oszczercą i oszustem :]
Zastosowana autokorekta