Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

14505
DP
17 stycznia 2019r. o 18:29
E napisał(a): "Są tacy, to nie żart, dla których jesteś wart mniej niż zero" i na podstawie takiej oceny próbują zawładnąć całym jestestwem, wolnością, godnością człowieka i...ciągle im mało :(
[img=1547702746_2xj00ij.jpg]

to prawda
tylko jak to zmienić?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 stycznia 2019r. o 21:33
Ja nie wiem Droga DP :) , jak to zmienić . Mam jednak wrażenie , że następne pokolenia , które właśnie chowamy prześcigną nas ... i chwała Stwórcy :) Ateistko :) Uczeń musi przerosnąć mistrza . Miałem dzisiaj zaszczyt rozmawiać z bardzo Młodym Człowiekiem , Wędrowcem z kosmosu ... dobrze , że miałem buty , bo klapki dawno by mi już spadły :D
Pułap inteligencji przekracza moje marzenia :)

Dobranoc DP :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
18 stycznia 2019r. o 19:23
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja nie wiem Droga DP :) , jak to zmienić .

Dobranoc DP :)

...szkoda

wszyscy deklarują swoje niezadowolenie
ale nikt nie wie jak to zmienić
nie ma nic bardziej mylnego niż twierdzenie że:
wyrażenie niezadowolenia czyni zmiany

dziękuję za życzenie
dziś noc jest bezchmurna
dawno takiej nie widziałam
~~Srebrzystoczarna Calibrachoa niezalogowany
19 stycznia 2019r. o 7:24
ja wiem jak to zmienić
niezadowolenie, złość, nienawiść...to odczucia, które mózg tworzy na podstawie pamięci. tak jak został nauczony, zaprogramowany, tak postępuje w chwilach zbieżnych z wzorcami.
jeżeli poświęcisz nieco wysiłku, żeby przeprogramować swoje ciało i umysł, nauczyć je nowych reakcji na stare bodźce - będziesz reagować wg nowych ustawień.
jeśli pozwalasz, by świat mówił ci co masz robić i jak reagować - nie jesteś sobą. codziennie spotykamy ludzi, którzy (często nieświadomie) chcą nam mówić kim jesteśmy...jeden mówi: jesteś złym człowiekiem, inny mówi: jesteś głupi...jeszcze inny: nie możesz tego zrobić... jeśli będziesz im wierzył, nie będziesz sobą
nie pozwól, żeby ktoś z zewnątrz mówił ci kim jesteś, jaki jesteś, co masz robić a czego nie - bądź sobą, żyj swoim życiem, poczuj własne uczucia zamiast zewnętrznych sugestii.
6979
E
19 stycznia 2019r. o 7:52
DP napisał(a): to prawda
tylko jak to zmienić?

Chęć posiadania pieniędzy, władzy nad ludźmi u niektórych przeradza się w "pędzący pociąg" którego nie można zatrzymać.
Jeśli weźmiesz pod uwagę schizofrenię świata, to na chwilę obecną nie ma przepisu na zmiany.
Jeśli ktoś twierdzi, że wie jak to zmienić, to chętnie posłucham:)
Nie mogąc "gór przenosić", mogę zacząć od małych rzeczy, czyli od siebie, od swojego otoczenia.
Nie czuję się zobowiązana do udzielania się w każdym temacie na forum.
Wolę działać w realnym świecie, mieć do czynienia z osobami, które w czasie rozmowy patrzą mi w oczy, a jeśli mają coś do mnie, to potrafią mi to powiedzieć twarzą w twarz:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
14505
DP
19 stycznia 2019r. o 8:00
E napisał(a):
DP napisał(a): to prawda
tylko jak to zmienić?

Chęć posiadania pieniędzy, władzy nad ludźmi u niektórych przeradza się w "pędzący pociąg" którego nie można zatrzymać.
Jeśli weźmiesz pod uwagę schizofrenię świata, to na chwilę obecną nie ma przepisu na zmiany.
Jeśli ktoś twierdzi, że wie jak to zmienić, to chętnie posłucham:)
Nie mogąc "gór przenosić", mogę zacząć od małych rzeczy, czyli od siebie, od swojego otoczenia.
Nie czuję się zobowiązana do udzielania się w każdym temacie na forum.
Wolę działać w realnym świecie, mieć do czynienia z osobami, które w czasie rozmowy patrzą mi w oczy, a jeśli mają coś do mnie, to potrafią mi to powiedzieć twarzą w twarz:)

to prawda

''odwaga'' w sieci to zwyczajny strach przed życiem

miłego dnia:)
2900
#falco nieaktywny
19 stycznia 2019r. o 8:15
hej you...:)
dzisiaj wolne? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
19 stycznia 2019r. o 8:20
wolne
zawsze;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.