#Pannazdzieckiem nieaktywny 15 stycznia 2019r. o 22:05
DP napisał(a): nie patrz przez pryzmat, on zawsze ''zakłamuje'' rzeczywisty obraz
patrz oczami, czuj sercem a myśl własnym umysłem:)
i nie ciągnij dziewczyn za warkocze, bo żadna za to Cie nie polubi
;) ...
Droga DP :) , dawno temu na video oglądałem taki film niemieckiej kinomatografii , że ona w środku zimy krzyczała ja-gód. On przeżywał konsternację ciągnąc ją za warkocze ... skąd ja jagody wezmę w środku zimy :D
Myślę sobie , ja biedny mały żuczek , że Umysł też jest iluzją , ponieważ ulega sterowaniu. Nasze oczy nie widzą promieniowania ponad zakresem . Uszy nie słyszą infradzwięków . Ty , ateistka w sercu własnym nie czujesz Iskierki Stwórcy ... a ja tak . Niemniej jednak dziękuję za dobre rady . Czuję w sercu , że mnie jednak lubisz :) Mnie zatwardziałego wyznawcę Stwórcy , Ty ateistka :)
Można pogodzić się z " wrogiem " :D ??
Można , tylko trzeba chcieć , i ... bajka na dobranoc , bo lubię Mądrych Ludzi :
Bracia Lachy i wam Piękne Słowianki słodkich snów :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.