~~Jasnoczerwony Goździk napisał(a): chłopcy nadal się nakręcają ale to chyba ten panna dupczył u Alexa a nie falco
czyli wychodzi na to że raczej nie stać go na to by zdobyć kobietę więc musiał wyłożyć kasiorę
napisz ile kosztowała cię ta ''miłość ''
Pannazdzieckiem napisał(a):~~
napisz ile kosztowała cię ta ''miłość ''[/c napisał(a):
Stówę głupia Papugo ... Aleksowi , a Jej dołożyłem dwie dychy ... smakowały mi Jej feromony .
Pisałem o tym :)
Dobranoc głupi Jasiu :)
Jezu panna ,ty i patelnia ? Przecie to słone .Magister to czyta !!!
~~Srebrzystoczarna Kobea napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~
napisz ile kosztowała cię ta ''miłość ''[/c napisał(a):
Stówę głupia Papugo ... Aleksowi , a Jej dołożyłem dwie dychy ... smakowały mi Jej feromony .
Pisałem o tym :)
Dobranoc głupi Jasiu :)
Jezu panna ,ty i patelnia ? Przecie to słone .Magister to czyta !!!
Nie mów do mnie Jezu , nie godzien jestem wiązać Mu sandałów .. mów mi Piotrek , albo Panna :).
... ale dalej glanujemy głupią Papugę :D
Pannazdzieckiem napisał(a):fobiak napisał(a): panienko o zadluzeniu pisalem w 2011 ...
O żesz qurwa ... no zgadza się , tyle tylko , że o pieniądzu fiducjarnym ja pisałem już w 2010 , a może jeszcze wcześniej :D . Żaden z przgłupów POPISU grając w dwa ognie do dzisiaj nawet się nie zająknie . Myślisz , że Morawiecki nie wie co jest pięć ? Że Tusk nie wie ? Wiedzą , ale mają partykularną kasę za mącenie w głowach. Dlatego stawiam na KONFEDERACJĘ , bo np. Czerniak wyraziście mówi o odzyskaniu władzy nad kreacją pieniądza , Zięba , Jaśkowski i Karoń też , daj chwilkę poszperam po necie i znajdę Ci corpus delicti ...Dopisane 28.05.2019r. o godz. 10:16:Pannazdzieckiem napisał(a): No i gadaj z głupią Papugą ... " Tytanic tonie " , ja to już wiem qurwa od trzydziestu lat. I dlatego głosowałem na Huberta Czerniaka , Brauna , Liroja, narodowców i ... z konieczności na JKM chociaż nie lubię gościa , bo to cwany erudyta. Do jesieni , to jeszcze troszeczkę dowodów przedstawię na chłam POPISU . Tylko KONFEDERACJA !!
A Ty głupia Papugo wrzucając do jednego wora Schetynę z Braunem i Bosakiem dajesz dowód własnej politycznej indolencji . Zapomniałeś o Kaczyńskim , Tusku i Winnickim.
Zapomniałeś też o Biedroniu , czyżby przez szacunek , czyżbyś ... kochał inaczej ? :D
Nic nie sugeruję ... :D
Nota bene , Winnicki bardzo mądrze mówi , ale nie w telewizorniach , jedynie tych internetowych :)
Siedząc na Onecie , albo Interii widzisz świat przez pryzmat nie polskiego kapitału , weś to wreszcie zrozum , bardzo Cię proszę :)
Dzisiaj mam wolne , bo mnie kręgosłup na ... dala i dalej piłował będę Ci czachę , póki krwi w żyłach :)
Pannazdzieckiem napisał(a):skorn napisał(a): ahahha, aleś ty głupia konfituro
"Konfederacja to nic dobrego dla Polski", a jak fobiak napisał coś odwrotnego, to się z nim zgadzasz. Ty nie rozumiesz, co się do ciebie mówi.
Zgadza się , bo nasz ulubiony forumowy pieniacz łapie tylko propagandę ścierwomediów i w zasadzie ... nie ma o czym z nim gadać . Ale kiepski wynik Konfederacji świadczy jedynie o tym , że większość Ludzi niestety , to jednak lemingi , jak mawia Ziemkiewicz.
Jest jeszcze wiele do zrobienia dla rozwoju Globalnej Świadomości i Narodu.
Tym razem bez personalnych wycieczek Papugo :) , ale radzę Ci przeczytać ten artykuł :
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/okraglostolowe-partie-zdobywaja-90-w-eurowyborach-ludzie-sa-tacy-glupi-ze-to-dziala-2019-05
Masz tutaj kompendium wiedzy i krótki opis zjawiska , " polacy nic się nie stało " iluzoryczna demokracja ma się dobrze. I nawet pan Jasiu Daniels cieszy się ze słabego wyniku Konfederacji :D A ponieważ Twoje przekonanie , załóżmy to pierwsze , nie to wspierające Kolegę Fobicznego , jest Twym autentycznym zdaniem , to się zastanawiam , czy aby nie jesteś z Piątej Kolumny :D
Miłego dnia Rodacy :)Dopisane 28.05.2019r. o godz. 06:16:
... bo widzisz Papugo
~~Granatowy Kosmos napisał(a): konfederacja to nic dobrego dla Polski
jak widzisz niewielu ich poparło i zastanów się dlaczego
... dla jakiej Polski , takiej jaką mamy obecnie ? Czy takiej z moich marzeń ? Silny zbilansowany kraj , wypełniony świadomymi , zdrowymi i szczęśliwymi Lućmi :) , bez chemitrali i bezwartościowego żarcia z niemieckich , angielskich i portugalskich korporacji . Niech by wróciły kioski ruchu z fajkami , płynem do mycia naczyń , oraz polskimi gazetami . Tymczasem mamy tylko niemieckie gazety i nawet niemiecką drukarnię pod Bolesławcem. Tymczasem zamiast Ruchu mamy apteki na każdej ulicy
, a alergie i rak mordują Społeczeństwo w zastraszającym tempie . Bez władzy nad własnym pieniądzem , podzieleni na dwie opcje polityczne żremy się ze sobą , jak stado szczurów w plecaku . Konfederacja , to Ludzie wysoce inteligentni i prospołeczni , a tylko tacy mogą naprawić ten nieszczęśliwy Kraj.
Więc nie rozumiem dlaczego Papugo nie lubisz tak Konfederacji ?
Ale nie musisz mi tłumaczyć , ja swoje wiem , a Twoja nienawiść do mej skromnej osoby jest powszechnie znana , tak więc nie liczę na jakąkolwiek dyskusję z Tobą :)
Jeszcze raz miłego :)
ps. sięgnij , proszę do swego ipeenku i przypomnij mi z łaski swojej , jak miała na imię ta Ukrainka :)Dopisane 28.05.2019r. o godz. 07:33:ps dwa ... przeczytaj linka , który podałem i pokaż mi siłę polityczną w Polsce , która sprawi , że resztki narodowej własności nie zostaną rozparcelowane między żydowskie nasienie . Może Biedroń ? :D Tylko KONFEDERACJA !!
A tymczasem dalej pałujemy Papugę :D
Tylko KONFEDERACJA Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki :)
I Cisza ma być tam u Was w Zebrzydowej :) Consensus i zgoda buduje. Niezgoda rujnuje i nawet głupiego dachu nie naprawi ... a cel uświęca środki . Też wolę polskie kaplice niż galerie handlowe niemieckich właścicieli z chińskim towarem na półkach.
Miłego popołudnia :)