~~Myszaty Łubin napisał(a):~~Indygowy Cząber napisał(a):~~Niebieska Funkia napisał(a): nikt cie tu nie lubi i nikogo to nie obchodzi
Czy można lubić donosiciela?
a chama? :]
to pierwsze z dwóch pytań ..odpowiesz ,przeczytasz kolejne ...;)
~~Myszaty Łubin napisał(a):~~Indygowy Cząber napisał(a):~~Niebieska Funkia napisał(a): nikt cie tu nie lubi i nikogo to nie obchodzi
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Myszaty Łubin napisał(a):~~Indygowy Cząber napisał(a):~~Niebieska Funkia napisał(a): nikt cie tu nie lubi i nikogo to nie obchodzi
... ja się ukorzyłem i przepraszam ... pada określenie " cham " w odniesieniu do mej skromnej osoby /c]
w odniesieniu do kogo?
ktoś tam pisze o jakimś ''donosicielu'' ja piszę o jakimś ''chamie''
czas na tiwi
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Myszaty Łubin napisał(a):~~Indygowy Cząber napisał(a):~~Niebieska Funkia napisał(a): nikt cie tu nie lubi i nikogo to nie obchodzi
Po zawarciu paktu o nie agresji ... przed Wymiarem Sprawiedliwości ... ja się ukorzyłem i przepraszam ... pada określenie " cham " w odniesieniu do mej skromnej osoby ... jak mam to interpretować ... złamanie paktu , obietnicy , czy zwyczajną zdradę ?
Moralność Panie Januszu nie jest pańską mocną stroną . Wiedza też nie . Elokwencja również ... być może grafomania ...
Dobranoc :)