Pannazdzieckiem napisał(a): ~~Pożółkła Rezeda napisał(a): ~~Czerwonobrunatny Klon napisał(a): Ja , niżej podpisany , Piotr Różański, oświadczam publicznie , że przepraszam osobę o nicku " Falco " za znieważające słowa , których użyłem wobec niego w trakcie prowadzenia różnego rodzaju dyskusji na forum Bolec.info
Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem
ps . ja nie resetuję routera :D
ok. odnotowane i zaznaczone w ipeenku ...dzień trzeci
router ? co mnie to obchodzi...
pod ''panną'' obrażałeś a teraz jak widać brakuje ci ''jaj'' bo przepraszasz jako ''klon''
to też moja wygrana...hahahaha
Dzień czwarty :) Pozwolę sobie przeprosić o tak wczesnej porze , Panie Januszu ponieważ wieczorem jestem umówiony na ostre chlanie z Tamarą ... , albo Swietłaną , nie pamiętam , z którą . Starość nie radość :)
Tak więc :
Ja , niżej podpisany , Piotr Różański, oświadczam publicznie , że przepraszam osobę o nicku " Falco " za znieważające słowa , których użyłem wobec niego w trakcie prowadzenia różnego rodzaju dyskusji na forum Bolec.info
Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem
Jest rzeczą obojętną w jakiej formie są przeprosiny , czy Klon , czy Panna , czy Piotrek . Ugoda jest ugodą , spisana , czy nie. Ja dotrzymuję warunków ugody , i podpisuję się pod swoimi słowami , a Pan panie Januszu ... nadal się boi własnego nazwiska , zasłaniając się jakimś tam falco.
I trzy sugestie :
- proszę nie ruszać moich nieżyjących już Przyjaciół .... prosiłem
- dla wszystkich Bolecnautów i Bolecnautek jestem Panna , Klon , albo Piotrek . Dla Pana , panie Januszu jestem Pan Piotr . Proszę o tym nie zapominać , ponieważ każdy kij ma dwa końce , pozorne zwycięstwo może przerodzić się w klęskę , a to przecież nie podobna żeby " cham , kmiot , i.diota , de.bil , dziwkarz " uczył Pana kultury , Panie Januszu ... bez nazwiska.
Szacowny adwersarzu :)
-mam swoje na sumieniu. Mea culpa . Między innymi złamane umowy . Ale tej ugodzie dochowam wierności i nadstawię kolejny policzek ...
Bij Pan Panie Januszu i pamiętaj o formie i treści :D
Chciałem kiedyś z Panem piwo wypić i pograć w szachy , ale nie ma z kim ...
Miłej niedzieli .... a łączy :D
Szach Fanatyku Pieprzu :D
ja też przepraszam
przepraszam zdrajce donosiciela judasza iskariote wszystkie psy bezdomne głodne i skundlone przepraszam szczury śmierdzące kanałowe przepraszam duże i drobne robactwo karaluchowate i gnidy ludzkie przepraszam