Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
27 listopada 2019r. o 6:45
zapewne masz na mysli ten ''lewacki'' ...prawda?

jak dobrze ze macie w swoich szeregach niezłomnego komuszego prokuratorka piotrowicza o ksywie operacyjnej ''daj ciumka'' :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Modrawy Tojad niezalogowany
27 listopada 2019r. o 6:47
no i jest jeden sfiksowany bynek
27 listopada 2019r. o 6:56
mylisz się ...
dzięki takim poznajesz prawdę o otaczającej i ciebie polskiej rzeczywistości ...
powinieneś być mu za to wdzięczny bo w innym przypadku nadal będziesz tkwił w oparach absurdu ...
więc za to co robi okaż mu szacunek :)

no ...przemyśl to...
~~Pomarańczowobrązowa Malwa niezalogowany
27 listopada 2019r. o 7:23
całkiem cie już poj...ało anonimowy deb.ilu
27 listopada 2019r. o 17:31
:]
211
skorn
27 listopada 2019r. o 17:32
Ten co rzekomo z chamstwem walczy, popiera chama i prostaka.

Jaką to prawdę o rzeczywistości pokazuje zbynek? Jakieś przykłady? : )

<i>
5918
#zbynek nieaktywny
27 listopada 2019r. o 19:14
skorn napisał(a): Ten co rzekomo z chamstwem walczy, popiera chama i prostaka.

Jaką to prawdę o rzeczywistości pokazuje zbynek? Jakieś przykłady? : )

SKORN weź ty się ode mnie odpierdoł . Czy to moja wina że masz MAŁGO i mimo łysiny jesteś cnotliwy .
Ja Zbynek obraziłem ciebie jakimś swoim postem .? Wszędzie mnie widzisz ,w każdym temacie . Odiebay się wreszcie .[img=1574878164_gp385lf.jpg]
9176
kc
27 listopada 2019r. o 20:52
Ojoj, czy ja cię obraziłem jako zbynuś ? Przecież ty się wstydzisz tych wszystkich rzeczy, które wypisujesz, dlatego piszesz pod tyldą, nikt normalny czegoś takiego nie pisze : ).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo