Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2019r. o 18:33
No widzę , że wróciłeś ... sie ma Misiu ... ja dalej chleję , a Ty dalej pod kwiatuszkiem . Nic się qurwa nie zmieniło :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Platynowa Brzoza niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 18:33
Europa mówi a tu się milczy

https://ekostrzelczyk.pl/o-jego-wynalazku-mowi-sie-w-calej-europie-wynalazca-z-kwidzynia-pan-marian-strzelczyk-opatentowal-ekologiczny-piec-bez-dymu-oszczednosc-jest-niewiarygodna/?fbclid=IwAR1uBaH_uTgmGQJFG-HjdF0VkmOBnZNXG3_Bm9ige5vJ1oIRM3KoP7iU5RU
~~Rudawobrązowa Hortensja niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 19:13
jak to nic się nie zmieniło?
mam kolejny screen...hahahaha
kiedyś tu napisałem że teraz nikogo tu nie obrazisz a ty w swojej głupocie robisz to dalej ...
jesteś zachwiany emocjonalnie a ciążące ci nadal poczucie porażki i tygodniówki okraszanej codziennymi przeprosinami Falco nadal nie możesz przełknąć...
nie wystarcza ci pisanie z przyjacielem skornem?
niedawno widziałem jak kolejnego ''przyjaciela'' zapraszasz na piwo ale czytałem też czytałem kolejny post ...hahahaha
nawet admina w durny wręcz sposób próbowałeś ''agitować ''

facet ... zapewne z pewną przykrością ale musisz się z tym pogodzić że przyjaciół tu nie masz ...
możesz wymyślać tu kolejne bzdety o ''braku autoryzacji'' z ich strony ale takie idiot.yzmy mogą tylko bawić ...
stąd te twoje ''przyjaźnie '' z jakimiś mirami czy rychami ...

powiewają mi one podobnie jak ty...
co trudnego jest w tym by do ciebie dotarło że dla mnie jako człowiek nie istniejesz?

gdyby nie fakt że brak ci jednego składnika , twój przypadek byłby klasycznym przykładem socjopaty ...
właśnie ten jeden składnik -inteligencja której ci brakuje - robi z ciebie najgorszego z najgorszych socjopatów ...

dlaczego piszę że brakuje ci inteligencji? bo człowiek z jej odrobiną uznał by porażkę jakiej doznał przed sądem i przyjął ją z pokorą ...ty zaś jak ostatni głupie.c brniesz dalej ...

dlatego jeszcze raz ...pisz sobie z ''przyjaciółmi'' :] ...chlej za zdrowie :] byłych zdzichów i rychów ,zapraszaj na piwo kogo tylko chcesz ale w tych swoich postach omijaj Falco ...

:]

~~Szarawa Inkarwilla niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 20:51
To, że Pannazdzieckiem nazwał kogoś "męską dziwką", to wcale nie oznacza, że to akurat ciebie. Możesz sobie zbierać takie screeny.

Za to powyżej naruszasz jego dobra osobiste kilka razy, więc wiesz co możesz? Gówno możesz. Z tą wiedzą podstawową o prawie to u ciebie coś słabo. Raczej wyglądasz na ślepego i głuchego z podkulonym ogonem, co na siłę próbuje tu coś udowodnić. Kiepsko ci to wychodzi. Na dodatek jesteś, aż nadto gadatliwy. Przestań się już kompromitować biedaku.
~~Rudawobrązowa Hortensja niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 22:25
~~Szarawa Inkarwilla napisał(a): To, że Pannazdzieckiem nazwał kogoś "męską dziwką", to wcale nie oznacza, że to akurat ciebie. Możesz sobie zbierać takie screeny.

Za to powyżej naruszasz jego dobra osobiste kilka razy, więc wiesz co możesz? Gówno możesz. Z tą wiedzą podstawową o prawie to u ciebie coś słabo. Raczej wyglądasz na ślepego i głuchego z podkulonym ogonem, co na siłę próbuje tu coś udowodnić. Kiepsko ci to wychodzi. Na dodatek jesteś, aż nadto gadatliwy. Przestań się już kompromitować biedaku.

''PRAWNIKU'' :]

nie ''kogoś '' a Falco ten facet przepraszał przez tydzień ...dzień po dniu ...hahahaha
przez okrąglutki tydzień na mocy wydanego przez sąd orzeczenia ...

więc raczej się doszkol lub zacznij myśleć logicznie ...;)

właśnie to że nie jestem gadatliwy o kilku sprawach nie masz bladego pojęcia ...''PRAWNIKU'' :]

co do ''dóbr osobistych'' to również zalecam ci pewne podszkolenie się w temacie ..czym są i jak je można naruszyć ...

czy ja tu cokolwiek chcę ''udowadniać''? i znowu kłania się tutaj brak u ciebie logiki...

czy to ja założyłem jakiś temat o jakichś tam ''problemach z Falco''?
więc kto tu na siłę chce coś udowadniać ?
czy to ja zaczepiam niejakiego pannę ?
on to robi nawet o czwartej nad ranem ...

więc ....''przestań się kompromitować '' ...biedaku ...

on przerżnął - Falco wygrał :]

prześpij się z tym i ....może sam ''podkul ogon'' ;) inkarwillo ...

dlaczego zarzucam ci brak logicznego myślenia?

Pannazdzieckiem 1 godz. 32 min. temu godz.5.20

Pannazdzieckiem

Dzień dobry Misiu , kiedy następna rozprawa przed Temidą , masz już papiery ...

Sentinel głupku ... pocałowałem Artura i chlałem z Rychem ... Tobie piwa nie postawię , bo nie jesteś tego warty ... męska qurwo ... leć do sądu

kto jest tym ''kimś'' wg. ciebie domorosły prawniku ?
był wleczony przez korytarz sądowy? był ...i zrobił to Falco nie '' ktoś ''

tak triumfuje sprawiedliwość nad pospolitym chamstwem ...:]
~~Jasnozielony Czosnaczek niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 22:52
Gadaj gagatku, gadaj dalej. Żałosny podstarzały synek od łopaty wszystkich tutaj próbuje pouczać.
~~Oberżynowa Bakopa niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 22:56
a co takiego wygrał(EŚ) falco, ?
zastanówmy się

to, że jakaś roślinność się utożsamia z męską ...ą
i jej morda krwawi, wypuszcza bzdety, chociaż panna, ponoć , nie istnieje?

czy to, że jakiegoś januszka nawet nie stać na niczka, pt. fakco,?

Zastosowana autokorekta

211
skorn
6 grudnia 2019r. o 22:57
Ktos tu widzi jakiś triumf? Przeciez nic się nie zmieniło. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza