~~Szarawa Inkarwilla napisał(a): To, że Pannazdzieckiem nazwał kogoś "męską dziwką", to wcale nie oznacza, że to akurat ciebie. Możesz sobie zbierać takie screeny.
Za to powyżej naruszasz jego dobra osobiste kilka razy, więc wiesz co możesz? Gówno możesz. Z tą wiedzą podstawową o prawie to u ciebie coś słabo. Raczej wyglądasz na ślepego i głuchego z podkulonym ogonem, co na siłę próbuje tu coś udowodnić. Kiepsko ci to wychodzi. Na dodatek jesteś, aż nadto gadatliwy. Przestań się już kompromitować biedaku.
''PRAWNIKU'' :]
nie ''kogoś '' a Falco ten facet przepraszał przez tydzień ...dzień po dniu ...hahahaha
przez okrąglutki tydzień na mocy wydanego przez sąd orzeczenia ...
więc raczej się doszkol lub zacznij myśleć logicznie ...;)
właśnie to że nie jestem gadatliwy o kilku sprawach nie masz bladego pojęcia ...''PRAWNIKU'' :]
co do ''dóbr osobistych'' to również zalecam ci pewne podszkolenie się w temacie ..czym są i jak je można naruszyć ...
czy ja tu cokolwiek chcę ''udowadniać''? i znowu kłania się tutaj brak u ciebie logiki...
czy to ja założyłem jakiś temat o jakichś tam ''problemach z Falco''?
więc kto tu na siłę chce coś udowadniać ?
czy to ja zaczepiam niejakiego pannę ?
on to robi nawet o czwartej nad ranem ...
więc ....''przestań się kompromitować '' ...biedaku ...
on przerżnął - Falco wygrał :]
prześpij się z tym i ....może sam ''podkul ogon'' ;) inkarwillo ...
dlaczego zarzucam ci brak logicznego myślenia?
Pannazdzieckiem 1 godz. 32 min. temu godz.5.20
Pannazdzieckiem
Dzień dobry Misiu , kiedy następna rozprawa przed Temidą , masz już papiery ...
Sentinel głupku ... pocałowałem Artura i chlałem z Rychem ... Tobie piwa nie postawię , bo nie jesteś tego warty ... męska qurwo ... leć do sądu
kto jest tym ''kimś'' wg. ciebie domorosły prawniku ?
był wleczony przez korytarz sądowy? był ...i zrobił to Falco nie '' ktoś ''
tak triumfuje sprawiedliwość nad pospolitym chamstwem ...:]