Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Kasztanowordzawa Słonecznica niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 0:13
https://idzpodprad.pl/aktualnosci/tusk-byl-wychowankiem-sb-wyszkowski-ujawnia/?fbclid=IwAR0E4a7UUuomRIf3lotbRV81gBi5Bnw7M5Zr4CwDGFOjUYUv4NlKLEfaIgM

idol donosiciela?

jaki donosiciel takie autorytety?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 5:38
jesteś wyjątkowym tępakiem skoro nauczka jaką ci dałem nie odniosła żadnego skutku
lubisz być ''czołgany'' po korytarzu sądowym ?
chcesz ponownie stanąć przed sędzią i łamiącym się głosem coś tam próbować powiedzieć?
wiedz jedno ...
jeśli do tego dojdzie a dążysz do tego ,tym razem nic nie wykreślę i nie skończy się to w ten sposób ...

~~Czerwonobrunatny Klon .............o 19:40

~~Czerwonobrunatny Klon

Ja , niżej podpisany , Piotr Różański, oświadczam publicznie , że przepraszam osobę o nicku " Falco " za znieważające słowa , których użyłem wobec niego w trakcie prowadzenia różnego rodzaju dyskusji na forum Bolec.info

Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem
~~Atramentowy Wilec niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 6:37
Chłopaki ,bierzcie przykład z magistra ,wpadnie na chwilę ,puści bąka i tyle go widzicie
211
skorn
6 grudnia 2019r. o 17:00
< puszcza bąka prosto w morde zbynka >

: )

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2019r. o 17:04
T:D

Zmoderowano 08.12.2019 godz.9:47 - powód: (kazimierz)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Rudawobrązowa Hortensja niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 17:30
jesteś wyjątkowym tępakiem skoro nauczka jaką ci dałem nie odniosła żadnego skutku
lubisz być ''czołgany'' po korytarzu sądowym ?
chcesz ponownie stanąć przed sędzią i łamiącym się głosem coś tam próbować powiedzieć?
wiedz jedno ...
jeśli do tego dojdzie a dążysz do tego ,tym razem nic nie wykreślę i nie skończy się to w ten sposób ...

~~Czerwonobrunatny Klon .............o 19:40

~~Czerwonobrunatny Klon

Ja , niżej podpisany , Piotr Różański, oświadczam publicznie , że przepraszam osobę o nicku " Falco " za znieważające słowa , których użyłem wobec niego w trakcie prowadzenia różnego rodzaju dyskusji na forum Bolec.info

Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem
~~Rudawobrązowa Hortensja niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 17:34
skorn napisał(a): < puszcza bąka prosto w morde zbynka >

~Jasnoróżowa Dynia 23 godz. 58 min. temu

~~Jasnoróżowa Dynia

skorn napisał(a): Ty zacząłeś z Sentinelem. Pedofilia to już za ciebie za mało, nekrofilu? : )

A kto to Sentinela podypyerdalał do Mańka , judziłeś aż do Jego śmierci .Walczył o każdy dzień ale ty pozbawiałeś Go miejsca ,gdzie mimo choroby czuł się potrzebny .
On umarł a ty dalej mientki .

:]
~~Limonkowy Chmiel niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 18:06
skorn napisał(a): < puszcza bąka prosto w morde zbynka >

Ty tą magisterkę to z prawa masz ,słowa jak u Pawłowicz .

PAMIĘTAJ MODER ABY NIE GRZESZYĆ

Czy w Adwent można uprawiać seks?

Seks będący grzechem, czyli pozamałżeński lub masturbacja, odpada, ale tak jest przez cały rok. Współżycie z małżonkiem, które jest wyrazem miłości, nie jest jednak grzechem. W Adwent można uprawiać seks pod tymi samymi warunkami, jak w inne okresy roku liturgicznego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!