Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

211
skorn
17 maja 2020r. o 14:55
dlatego:

[img=1589720108_yfgdvd4.jpg]

!!!

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szafranowa Psianka niezalogowany
19 maja 2020r. o 8:29
Za punkt honoru postawiłem sobie kiedyś informować Was i znalazłem dzisiaj o poranku to :

Czekamy kiedy Śląsk ruszy na warszawkę i zmiecie ten nieudolny nierząd.

Panna życzy jeszcze raz miłego :)
19 maja 2020r. o 9:32
Ja niżej podpisany przepraszam Szacowną Redakcję za nadpobudliwość z mojej strony . Od dwunastu lat wspieram Bolec , jak potrafię szczycąc się swym " mesjanizmem ". Moim IDOLEM jest kwestia przekazywania wiedzy , nie wiary . Czasami mnie nosi Panie Kazimierzu , że Ludzie nie rozumieją podstawowych prawd , ale przyzna Pan chyba , że z punktu widzenia Marcina odblokowanie Panny to tylko chwila , którą mi Pan obiecał i nie dotrzymał obietnicy . To teraz ja Panu obiecuję nie wdaję się już więcej w głupawe dysputy Horusa .

Marcin , Panie Kazimierzu przepraszam.

Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem.
19 maja 2020r. o 10:05
... a Kwiat Życia Panie Kazimierzu i Marcinie ... był jest i będzie , nie zgasicie Symbolu Ludzi Myślących
Panna się nie liczy ... z punktu widzenia Świętej Geometrii nawet twierdzenia Pitagorasa są nic nie warte , ale co w Was się kryje ? Chęć zysku , czy prawda ?
~Mlecznoróżowy Złocień niezalogowany
19 maja 2020r. o 10:25
Chęć normalnych, międzyludzkich dyskusji,bez chamów i tego co z siebie produkują. A cham bez chamstwa żyć nie potrafi.
19 maja 2020r. o 11:42
No to miło , że Panny już nie ma . Nikt nie będzie Wam zakłócał drapania się po brzuszku :D :D :D

Dobra mnie tam Wuj :)

Jeszcze raz miłego mówi cham i prostak :)
19 maja 2020r. o 12:16
Cholera zapomniałem dopisać , lubię Pola Lechickiego :)

Jeszcze raz miłego Panie Kazimierzu i Tobie Marcin :)
22258
#Horus nieaktywny
19 maja 2020r. o 15:07
~~Szafranowa Psianka napisał(a): Ja niżej podpisany przepraszam Szacowną Redakcję za nadpobudliwość z mojej strony . Od dwunastu lat wspieram Bolec , jak potrafię szczycąc się swym " mesjanizmem ". Moim IDOLEM jest kwestia przekazywania wiedzy , nie wiary . Czasami mnie nosi Panie Kazimierzu ..........To teraz ja Panu obiecuję nie wdaję się już więcej w głupawe dysputy Horusa .

Marcin , Panie Kazimierzu przepraszam.

Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem.

ach te ponowne ''przepraszanie''

kolejne zresztą ...

''nadpobudliwe '' może być dziecko a nie dorosły -co nie znaczy dojrzały - facet...
pomijam ten ''mesjanizm'' bo to jakby kpina ale ...

to jest ''boskie'' :]
''Moim IDOLEM jest kwestia przekazywania wiedzy , nie wiary ''

idolem to może być dla ciebie zenio m.
a ''przekazywanie wiedzy'' to może być motto lub credo ...dlatego bzdury wipisujesz nawet o Horusie ...

aproposik Horusa...
od ilu to miesięcy pisałem i piszę nadal ''omijaj mnie szerokim łukiem''?
ostatnio też obiecywałeś a wróciłeś po pięciu minutach...hahaha

liczę na to że teraz w końcu uwolnisz mnie od siebie ...:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza