~~Szafranowa Psianka napisał(a): Składam Ci jeszcze jedną obietnicę . której mam nadzieję nie dotrzymać , bom łagodnym człowiekiem , ale jeśli jeszcze raz nadepniesz mi na odcisk ... już nie będę próbował podać Ci ręki na sądowym korytarzu , tylko od razu w pysk . Czy to jest qurwa jasne Głupia Papugo ?
podpiszesz się pod tym kmiocie?
obiecywałeś samemu Kazimierzowi mnie unikać a teraz dur.niu nie tylko zaprzeczasz temu co obiecywałeś ,nadal szukasz zwady i jakby tego było mało teraz straszysz mnie publicznie ...
facet ...czy ty jestes normalny?
czy ty nie widzisz że sam dla siebie jesteś zagrożeniem?
milczałem nie reagując na inne twoje wpisy ale jak widzę nadal ci mało ...
jeszcze jedno - waleniem w pysk to ty możesz swoje dzieci straszyć ...
one mogą ci wybaczyć a ja?
ja cię przeczołgam po raz kolejny przez sądowy korytarz i wierz mi - cienko bekniesz ...
Dopisane 19.05.2020r. o godz. 19:58:
skorn napisał(a): ~~Szafranowa Psianka napisał(a): od razu w pysk . Czy to jest qurwa jasne Głupia Papugo ?
Chociaż raz słowo mogłoby się stać ciałem. ; )
poważnie?
skorn ...........................o 15:59
skorn
Ty, złodzieju, trzymaj się ode mnie z daleka, zarówno na forum jak i poza nim. O nic mnie nie pytaj i nie komentuj moich wypowiedzi. Zrozumiałeś? Bo odnajdę wszystkich tych, którym nie oddałeś pieniędzy i wtedy zaczniesz cienko śpiewać.
think about an end
Pannazdzieckiem o 21:25
Zrozumiałem tchórzu . Czego Ty chcesz , energetyczny wampirze ?
Jak następnym razem spotkam Cię w Biedronce , to nie możesz liczyć na mój altruizm. W pysk i tyle :)
Zastosowana autokorekta
nadal jesteś za tym by ''słowo ciałem się stało''?....hahaha