Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

22258
#Horus nieaktywny
19 maja 2020r. o 19:58
~~Szafranowa Psianka napisał(a): Składam Ci jeszcze jedną obietnicę . której mam nadzieję nie dotrzymać , bom łagodnym człowiekiem , ale jeśli jeszcze raz nadepniesz mi na odcisk ... już nie będę próbował podać Ci ręki na sądowym korytarzu , tylko od razu w pysk . Czy to jest qurwa jasne Głupia Papugo ?

podpiszesz się pod tym kmiocie?

obiecywałeś samemu Kazimierzowi mnie unikać a teraz dur.niu nie tylko zaprzeczasz temu co obiecywałeś ,nadal szukasz zwady i jakby tego było mało teraz straszysz mnie publicznie ...

facet ...czy ty jestes normalny?
czy ty nie widzisz że sam dla siebie jesteś zagrożeniem?

milczałem nie reagując na inne twoje wpisy ale jak widzę nadal ci mało ...

jeszcze jedno - waleniem w pysk to ty możesz swoje dzieci straszyć ...
one mogą ci wybaczyć a ja?

ja cię przeczołgam po raz kolejny przez sądowy korytarz i wierz mi - cienko bekniesz ...

Dopisane 19.05.2020r. o godz. 19:58:

skorn napisał(a):
~~Szafranowa Psianka napisał(a): od razu w pysk . Czy to jest qurwa jasne Głupia Papugo ?

Chociaż raz słowo mogłoby się stać ciałem. ; )

poważnie?

skorn ...........................o 15:59

skorn

Ty, złodzieju, trzymaj się ode mnie z daleka, zarówno na forum jak i poza nim. O nic mnie nie pytaj i nie komentuj moich wypowiedzi. Zrozumiałeś? Bo odnajdę wszystkich tych, którym nie oddałeś pieniędzy i wtedy zaczniesz cienko śpiewać.

think about an end

Pannazdzieckiem o 21:25

Zrozumiałem tchórzu . Czego Ty chcesz , energetyczny wampirze ?

Jak następnym razem spotkam Cię w Biedronce , to nie możesz liczyć na mój altruizm. W pysk i tyle :)

Zastosowana autokorekta

nadal jesteś za tym by ''słowo ciałem się stało''?....hahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szafranowa Psianka niezalogowany
19 maja 2020r. o 20:14
No to prowokuj mnie dalej i zobaczymy wiracho zza klawiaturki. Młody Padawan , jak każdy facet ma prawo do niewłaściwego osądu . Ale Ty Głupia Papugo nie masz prawa drwić z osądów , bo to jest indywidualna rzecz , do której każda Istota ma prawo.

Popijam sobie właśnie Chojraka i nie mogę Cię odwiedzić , bo z założenia je jeżdżę po pijaku , ale prowokuj .... mnie dalej :)CEC31
22258
#Horus nieaktywny
19 maja 2020r. o 20:34
~~Szafranowa Psianka napisał(a): No to prowokuj mnie dalej i zobaczymy wiracho zza klawiaturki. Młody Padawan , jak każdy facet ma prawo do niewłaściwego osądu . Ale Ty Głupia Papugo nie masz prawa drwić z osądów , bo to jest indywidualna rzecz , do której każda Istota ma prawo.

Popijam sobie właśnie Chojraka i nie mogę Cię odwiedzić , bo z założenia je jeżdżę po pijaku , ale prowokuj .... mnie dalej :)CEC31

co to?
zabrakło ''ikry'' abyś się podpisał? hahaha

ty dupku piszesz że ja cię ''prowokuję''?
przecież to ty sam pisałeś do mnie ''nie ignoruj mnie bucu'' czyż nie?

odwiedzać to ty sobie możesz kumpli spod budki piwnej ...
powtarzam - omijaj mnie ''kozaczku'' bo skończysz jak niedawno tyle że boleśniej ...

co?... zaraz napiszesz że ''przepraszasz '' że ''poniosło mnie starego głupca''?
pamiętaj - pisanie pod wpływem alkoholu nie zwalnia od odpowiedzialności a że jesteś po raz kolejny nachlany i ''nadpobudliwy'' :] widać po tym jak już się nie kontrolujesz ...

co to jest CEC31 ?
''anonimowa'' psianko ...hahaha
19 maja 2020r. o 21:10
Przejęzyczenie Głupia Papugo . Do prawdy nie wiem o co Ci chodzi. Próbuję oderwać się od Ciebie , ale wracasz jak bumerang :D

Długo tak jeszcze będziesz ?

Panna idzie pochrapać , bo jutro betoniara . Śpij dobrze Głupi Jasiu :)

Jutro będę Ci życzył miłego dnia :)
22258
#Horus nieaktywny
19 maja 2020r. o 21:42
~~Szafranowa Psianka napisał(a): Przejęzyczenie Głupia Papugo . Do prawdy nie wiem o co Ci chodzi. Próbuję oderwać się od Ciebie , ale wracasz jak bumerang :D

Długo tak jeszcze będziesz ?

Panna idzie pochrapać , bo jutro betoniara . Śpij dobrze Głupi Jasiu :)

Jutro będę Ci życzył miłego dnia :)

ot dupek...
a to się ''przejęzycza'' a to obiecuje komuś że nie będzie do mnie pisał a jednak pisze już po pięciu minutach...
próbuje się oderwać a sam wraca ...
teraz rżnie głupa -''nie wiem o co ci chodzi''

kiedy dotarło do niego że po raz kolejny ''dał du.py'' nagle robi się niczym flak ...
zwiotczały i ''mientki'' ....hahaha

i nagle ''zapomniał'' się podpisać ...
tak ...rajty przyfalowały i słusznie ...
:]

ty nie musisz mi życzyć miłego dnia bo każdy jest miły ...
ty życz sam sobie zdrowia ...zwłaszcza psychicznego bo ewidentnie jest w katastrofalnym stanie ...:]
~Jasnofioletowy Klon niezalogowany
19 maja 2020r. o 21:54
Covid-19 Nowa doktryna szoku
http://www.prisonplanet.pl/polityka/covid_19_nowa_doktryna,p1797217602
20 maja 2020r. o 6:17
Dzień dobry Misiu - Pysiu :D :D :D

Dzięki Klon za publikację . Kto dzisiaj jeszcze pamięta książkę Naomi Klein ?

Ale Rola i Sklepowicz w duecie ... palce lizać :)

Miłego , mówi cham i prostak :)
~~Rudawy Bodziszek niezalogowany
20 maja 2020r. o 16:18
Horus napisał(a):
co to?

co?...

co to

..hahaha
hahaha
hahaha
hahaha
hahaha
hahaha
hahaha

[img=1565869202_nirq8cw.jpg][img=1565869349_haidbw7.jpg][img=1565869362_w7d40wn.jpg][img=1565869376_ggggjnp.jpg][img=1565869393_x8ecrwi.jpg][img=1565869405_bd0g618.jpg][img=1565869421_f71962c.jpg][img=1565869446_79rr9iv.jpg][img=1565869463_g7kbkmo.jpg][img=1565869477_1hck41j.jpg][img=1565869494_x92fuq9.jpg][img=1565869509_1kd8liy.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza