Bo wszyscy zazdroszczą Pani Dyrektor a może ktoś walczy o jej fotel to niech się nie chowa tylko powie ja jestem lepsza, czy lepszy a proszę Pana Prezydenta nie obrażać i dać mu święty spokój. Popatrzcie na inne urzędy jak sobie radzą po wyborach robią co chcą nie liczą się z nikim jeszcze zobaczycie jak to świetnie omamiają swoją gadką i robią wrogą pracę wydają pieniądze na lewo i prawo i się śmieją bo maja władze. :P
Bo na tak eksponowane stanowisko dyrektora kultury w mieście powinien być bardzo przejrzysty konkurs. A tak jak jest ktoś z mianowania, to może się po czasie okazać, że mianujący się mylił, a Romek nie lubi się mylić...;(
Fajnie, ze zamieściliście film z występu tancerzy. Z przyjemnością obejrzałam jeszcze raz, choć nie w całości:( I chłopaków z wiadrami. W konkurencyjnym portalu nic o nich nawet nie wspomnieli, a szkoda, bo najlepsze występy.
Pan Prezydent wyraźnie pomylił promocję miasta z promowaniem się w mieście.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.