Zastosowana autokorekta
maly1312 napisał(a): rozwodzicie się nad tym jak by taka sytuacja miała miejsce pierwszy raz. Lepek czy jechał bym toyota, Fordem czy czym innym to i tak by orła wywinal bo poprostu frunal za szybko.... a to że bmw najczęściej leży w rowie to tylko dlatego że duo młodych amatorów za szybko nimi lata i tyleprzeczysz sam sobie mówisz że bmw najczęściej leży w rowie ale nie ma różnicy jakby jechał toyotąniestety tojota jest tak doskonała w prowadzeni że bmw przy tijocie to wóz drabiniasty[czujesz jak prawdziwe japońskie fakty biją cię w pysk],kiedy ostatni raz widziałeś toyotę w rowie?bo ja nigdy za to bmw widzę w rowie raz na 2 tygodnie bez względu na warunki drogowe.
~marcin napisał(a): ...właśnie widać ile twój brat wie o jeżdzie,jak się z wozu konnego przesiadasz na bmw takie tego skutki,koń się spłoszył.
~klucz-nick napisał(a):maly1312 napisał(a): rozwodzicie się nad tym jak by taka sytuacja miała miejsce pierwszy raz. Lepek czy jechał bym toyota, Fordem czy czym innym to i tak by orła wywinal bo poprostu frunal za szybko.... a to że bmw najczęściej leży w rowie to tylko dlatego że duo młodych amatorów za szybko nimi lata i tyleprzeczysz sam sobie mówisz że bmw najczęściej leży w rowie ale nie ma różnicy jakby jechał toyotąniestety tojota jest tak doskonała w prowadzeni że bmw przy tijocie to wóz drabiniasty[czujesz jak prawdziwe japońskie fakty biją cię w pysk],kiedy ostatni raz widziałeś toyotę w rowie?bo ja nigdy za to bmw widzę w rowie raz na 2 tygodnie bez względu na warunki drogowe.
maly1312 napisał(a):nawet się wysłowić nie potrafisz patolisz jakieś nie uzasadnione pierdoły.ceny tych aut są podobne więc?kupię bume bo lachony wiejskie na toyotę nie polecą?chłopcze bmw ma tylny napęd bez szpery i blokad anty poślizgowych i mcpersony czyli archaiczne zawieszenie,a tojota ma przedni napęd system wielo wachaczowy i bardzo dobrze się prowadzi wybacza błędy a ,buma nie wybacza trzeba mieć doświadczenie i mózg,ja nigdy nie miałem bejki nie mam i miał nie będe nissan yapan forewer.~klucz-nick napisał(a):maly1312 napisał(a): rozwodzicie się nad tym jak by taka sytuacja miała miejsce pierwszy raz. Lepek czy jechał bym toyota, Fordem czy czym innym to i tak by orła wywinal bo poprostu frunal za szybko.... a to że bmw najczęściej leży w rowie to tylko dlatego że duo młodych amatorów za szybko nimi lata i tyleprzeczysz sam sobie mówisz że bmw najczęściej leży w rowie ale nie ma różnicy jakby jechał toyotąniestety tojota jest tak doskonała w prowadzeni że bmw przy tijocie to wóz drabiniasty[czujesz jak prawdziwe japońskie fakty biją cię w pysk],kiedy ostatni raz widziałeś toyotę w rowie?bo ja nigdy za to bmw widzę w rowie raz na 2 tygodnie bez względu na warunki drogowe.
co Ty człowieku piszesz? jakie BMW to wóz drabiniasty? leki kupuje bmw bo za parę gorszy woli poszaleć bmw niż toyota i tyle a to że stan tych aut często jest polarny to druga sprawa bo chlopaczek kasy nie ma na eksploatację... Bmw to świetne samochody mimo że sam mi innej marki a pierdzielenie i porównywanie do Toyoty to jakiś absurd... to całkiem inne auta i nawet nie ważne są tutaj modele