~łobuz napisał(a):
nawet się wysłowić nie potrafisz patolisz jakieś nie uzasadnione pierdoły.ceny tych aut są podobne więc?kupię bume bo lachony wiejskie na toyotę nie polecą?chłopcze bmw ma tylny napęd bez szpery i blokad anty poślizgowych i mcpersony czyli archaiczne zawieszenie,a tojota ma przedni napęd system wielo wachaczowy i bardzo dobrze się prowadzi wybacza błędy a ,buma nie wybacza trzeba mieć doświadczenie i mózg,ja nigdy nie miałem bejki nie mam i miał nie będe nissan yapan forewer.
Ty chyba musisz najpierw poczytać trochę o tych autach. Mam bmw i jest tam system wielowachaczowy, ma też systemy antypoślizgowe. Auto się bardzo dobrze prowadzi. A to że nie będziesz nigdy miał bmw to tylko oznacza ze twój mózg nie ogarnie nigdy tego ze można jeździć autem z napędem na tył. Kup sobie lepiej miesięczny i lataj czerwonymi tylko uważaj bo autobusy tez maja tylny napęd. mowa jest o bmw z 1992 roku zamieszczonego powyżej na zdjęci,muszę cię rozczarować od kilku długich lat latam 2,5 tony 3.0 l turbo tylny napęd +szpera. :* ten z lewej to moja dupa ,a ten z prawej to zgadnij kto?miłej niedzieli,kwity na czerwony autobus też mam ,ale nie bilet tylko prawo jazdy,Bolid Młodzieży Wiejskiej,Będziesz Miał Wypadek,BMW Mpower więcej jeżdzi po drogach niż fabryka ich wyprodukowała więc co świadczy o ich użytkownikach?to pytanie pozostawiam bez odp. :P