~majętny Stef napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): skoro ZEC ma dużą nadwyżkę mocy to dlaczego całe centrum miasta nie zostanie podłączone do sieci? trujemy się wszyscy ,ci z ratusza też.
Bo pieniądze wydają na budowę basenów zamiast na likwidację pieców w mieszkaniach.
Likwidacją pieców niech się zajmie właściciel pieca a nie podatnik.
Właściwie piece stoją bo urzędnik grabi właściciela i nie stać go na wygodne źródło ciepła.
Nie powiesz mi że ludzie lubią z węglareczką latać po schodach lub łazić do piwnicy aby podkładać węgiel.
Każdy piec gazowy to nowa instalacja gazowa, nowa instalacja kominowa, remont, kupno pieca, pozwolenie, projekt za który trzeba zapłacić.
A piec na węgiel zostawił Niemiec jak też zostawił miejsce na składowanie węgla i wszystko jest za darmo.
Teraz ja mam się dołożyć komuś do innego ogrzewania lub do rozbudowy infrastruktury ZECu bo ktoś jest świętym mikołajem i chce rozdawać?
~Bez efektu napisał(a): Wstyd, że istnieje jeszcze taki twór jak działki ogrodnicze! Dawno powinny ulec likwidacji ! Działkowicze, to namiętni truciciele środowiska, czy nikt tego nie widzi, nie czuje, nie oddycha, nie choruje na raka ? Zagłosuję tylko na takiego prezydenta, który zlikwiduje szkodliwe ludziom twory ! Ciepłownia, to pikuś mały w oddawaniu trucizn do atmosfery. Szkodliwe to niby Rodzinne Ogrody Działkowe i kominy domowe na piece.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~Bez efektu napisał(a): ...
Likwidacji to pwinny ulec takie ...e jak ty !! :P :P :P
Zastosowana autokorekta