teraz akcja Zlitujmy się ma być? jeeessu mnie to nie rusza biznes pani Basi nie idzie i pora zmienić brata pseudo kucharza na kucharza który wie co robi i się na tym zna i wtedy interes się ruszy i nie będzie słuchu że do Aniołka idzie się tylko na piwo.. a takie aniołki raczej nic w tym nie pomogą jedynie znów zagracą restaurację
"metoda geslerowska" jest bardzo prosta kochać to co się robi i oddać temu całe serce, i żyć gotowaniem, kuchnią. Ta cała Pani Basia razem z bratem, nie ma o tym zielonego pojęcia i nawet nie wygląda na to, żeby jej się chciało, jeżeli spodziewała się że Pani Magda odczaruje jej problemy to niestety, tam nawet cud nie pomoże, bo ta Pani nie żyje kuchnią tylko z kuchni chce żyć.... Szkoda kobiety, ale pokazała się jako "restauratorka" z najgorszych stron, więc chyba wiedziała co, robi wystawiając się na publiczną ocenę.
a czym w ogóle ma pomóc selfie z p. Barbarą i aniołkiem? szczerze to bym się wstydziła dawać takie zdjęcie na fb .. wstyd na całą Polskę jest jedynie miasto Bolesławiec było pięknie pokazane i bolesławiecka ceramika a reszta pożal się Boże p.Barbara wiedziała w co się pcha więc mogła trochę się podszkolić w kuchni i na temat historii restauracji ręce opadają o takiej niewiedzy.. a najlepszy był tekst że p.Barbara myślała że Magda Gessler przywiezie wina hahaha
Akcji nie poprę. Byłem w Aniołku. Niemiła ospała obsługa, braki w karcie (np. wody niegazowanej, coli, soku jabłkowego i pomarańczowego) i generalnie zero entuzjazmu sprawiają, że nie wiem, czemu miałbym pomóc komuś, komu to wisi?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.