~xyz napisał(a): Proszę zapytać w urzędzie co stało się z poprzednimi młodymi... Jeden, który chorował trafił do Lubina, a pozostała trójka, która do niedawna pływała w stawie zniknęła.hahahaha łąbędzie same wyganiają swoje młode po odchowaniu
~klucz-nick napisał(a): Qrwa rok temu było to samo te p-o-j-e-b-a-n-e ludziska niczego się nie nauczom,jajo jak jajo Qrwa białe i okrągłe chołoto nie napatrzona,tj mój apel do mieszkańców. :P ten j-e-b-a-n-y polak katolik jak czegoś nie s-p-i-e-r-d-o-l-i to chory.
~Kaczątko napisał(a): Drodzy rodzice! Swoje dzieciary zabierajcie w inne miejsca żeby nie przeszkadzały łabędziom!!!
~ napisał(a):idż się wyspowiadać,łabędż to wolny ptak wolny jełopie , a ty podatki płacisz i wolny nie jesteś,tylko głupi. :P i wiesz gdzie go możesz pocałować,i to one mają ciebie w dupie,wolne ptaki .~Kaczątko napisał(a): Drodzy rodzice! Swoje dzieciary zabierajcie w inne miejsca żeby nie przeszkadzały łabędziom!!!
w głębokim poważaniu mam te łabędzie , to nie jest staw hodowlany, to jest centrum miasta , a te łabędzie są dla nas , a nie odwrotnie
~ napisał(a):My jesteśmy dla nich,a one są dla nas.Po to byś mógł sobie odpocząć patrząc jak przyroda budzi się do życia. A te jaja jakże są wymowne.Aż krzyczą nic nie mówiąc.~ napisał(a):idż się wyspowiadać,łabędż to wolny ptak wolny jełopie , a ty podatki płacisz i wolny nie jesteś,tylko głupi. :P i wiesz gdzie go możesz pocałować,i to one mają ciebie w dupie,wolne ptaki .~Kaczątko napisał(a): Drodzy rodzice! Swoje dzieciary zabierajcie w inne miejsca żeby nie przeszkadzały łabędziom!!!
w głębokim poważaniu mam te łabędzie , to nie jest staw hodowlany, to jest centrum miasta , a te łabędzie są dla nas , a nie odwrotnie