Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kot zabity z wiatrówki
~ niezalogowany
23 marca 2015r. o 16:51
~ napisał(a):
~Marek Mostowiak napisał(a): Cham i prostak strzela do kotów! Powiesić za jaja takiego!!! Skandal! ZABIĆ TO ZA MAŁO!!!!
Walic takiemu w łeb z wiatrówki jednego psychola mniej ,a dla ludzkości mniejszy koszt utrzymania w psychiatryku .545F
to oczywiście dot. wariata strzelającego do kotów i innych zwierząt .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~agata niezalogowany
23 marca 2015r. o 17:03
Jak mozna strzelać do bezbronnego kotka. Zeby zdech ten bydlak!!
~ niezalogowany
23 marca 2015r. o 17:24
A gdyby takiemu ciulowi strzelić z wiatrówki w durny i tępy łeb to byłaby niewątpliwa przysługa dla świata .
~ niezalogowany
23 marca 2015r. o 17:59
~klucz-nick napisał(a): za użycie broni palnej kara więzienia,a gdyby strzelił w twoje dziecko które straciło by oko to tylko grzywna??co to Qrwa jest ??texas??dzisiaj strzela do kota ćwiczył na wróblach ,a jutro postrzeli ciebie,niech się ten snajper pomodli że nie mieszka koło mnie ,ja bym mu jazde zrobił.bandyta to tyle,psychopatyczny morderca,
skad wiesz ze nie mieszka kolo ciebie???
~goździk niezalogowany
23 marca 2015r. o 18:11
Niedawno był temat, że właściciel zamknął psa na jakiś czas w budzie, którą zabił deskami. psu nic nie było a właściciela chcieliście wszyscy ukamienować właściciela, którego ja broniłem.
Dzisiaj powiem, że dziwny czlowiek a z wiatrówką należy zamknąć, bez żadnych zawiasów powinien być wyrok.

Mojego kota postrzelili z wiatrówki i futro wraz ze śrutem wbiło mu się w mięsień, następnie ropiało i puchło, jak zwróciłem uwagę znajomemu, że tak się nie robi, bo wiem, że ma wiatrówkę i strzela do kotów, to ten dziwny czlowiek powiedział, że zna mojego kota i do niego nie strzela.

I weź mu tu udowodnij, że to on postrzelił mi kota.

Zastosowana autokorekta

~goździk niezalogowany
23 marca 2015r. o 18:15
dziwny czlowiek ; to jest dziwne słowo ?? ?? :D :D ;( ;(

Zastosowana autokorekta

~Moja niezalogowany
23 marca 2015r. o 18:31
Nic złoczyńcy nie będzie. Niewinnemu owszem, sąd i prokurator wysokie wyroki ferują. Za powiedzenie prawdy w sądzie bolesławieckim ludzie dostali po 2500 zł. Takich mamy sędziów i takich prokuratorów. Policja jeszcze gorsza. Oparto na doświadczeniach. Pani się tylko zdenerwuje, ale jak znam życie, to ofiara staje się przestępcą, a sprawca ofiarą. Takich czasów dożyliśmy. Wszystko na odwrót. Sama Pani widzi, że zarzucają Pani na forum, że nie trzyma kota w domu, tylko na swoje podwórko wypuszcza. Proszę mi wierzyć, że karma zawsze wraca. Ci co wyrządzają nam krzywdę, choćby piastowali wysokie urzędy, zostaną ukarani przez los. Mam wiele przykładów, że tak się stało. Nawet wtedy jak przebaczyłam zło, które ludzie mi wyrządzili, po latach sprawiedliwość ich dosięgnęła. Maksyma "nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe" jest wciąż aktualne. Dlatego moich i Pani oprawców sięgnie. Wtedy, to oni pytają:"dlaczego to mi tak się stało ?". Ano dlatego, że nie było się człowiekiem. Współczuję Pani.
2161
#fobiak nieaktywny
23 marca 2015r. o 19:04
skorn napisał(a):
Mam nadzieje, że to ironia. W przeciwnym razie jesteś jeszcze głupszy, niż myslałem.

snajperze z majdanu czy jak ci tam, niech bedzie buc z wiochy zabitej dechami, ja sie swojej glupoty nie wstydze i nigdy tego nie ukrywalem. za taki czyn bohaterski na zachodzie by tobie rypli taka kare, ze bys sie nie pozbieral. to nie pierwszy raz, ze porypaniec strzela do baski kota. gdybys nie sial propagandy o zolnierzach wykletych na portalu to w miescie byloby mniej snajperow i banderowcow.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza