Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
6 maja 2015r. o 20:34

"~Polak : Nie chce Polski Kaczyńskiego, Macierewicza, Ziemkiewicza, Sakiewicza, Bredzińskiego, Płaszczaka, latającego bez majtek wypudrowanego Hofmana, bigota Cejrowskiego. Nie chce Polski z medialnym szambem Karnowskich, Lichockiej, Warzęchy, Stankiewicz, z opętanym światem zarządzanym przez załganego nadwornego szamana Rydzyka, jego pozornie świeckich akolitów jak Terlikowski. Nie chce Polski zmoderacja kultury opartej na szaleństwie kleru i ich popleczników, nie chce Polski gdzie wzorem profesora ma być Pawłowicz, Krasnodębski czy nadworna papuga Staniszkis. Nie chce Polski gdzie narodowa tragedia staje się groteską i kpiną za sprawą niespełnionego brata jednej z ofiar. Nie chce Polski gdzie bandy żałosnych kiboli tłuką kogoś za jego kolor skóry, gdzie to co robie w swojej sypialni za zgodą dwojga dorosłych ludzi ma decydować o tym jakim jestem człowiekiem. Gdzie powagę cmentarzy zakłóca banda wyjących klakierów a nie znające hymnu miernoty wycierają sobie buty słowem patriotyzm. Gdzie fałszywie wmawia się ludziom że są równi po czym zsyła się ich do podziemia, in vitro, aborcji a na koniec nazywa się ich ciemnym ludem który wszystko kupi.

Chce Polski z normalnym otwartym prezydentem, z premierem który potrafi rozmawiać jak równy z możnymi tego świata który nie chowa się za plecami autystycznej Fotygi i nie opiera całej swojej polityki na obrażaniu się na wszystkich dookoła, z ministrami znającymi się na swoim fachu i lepiej czy gorzej wykonującymi swoje zadania a nie wstrzymującymi wszelkie inwestycje przez obsesje prezesa. Z wyraźnym rozdziałem kościoła od państwa, z radością z sukcesów moich rodaków, bez zawiści i zazdrości dla sukcesu innych przy własnej niemocy"

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
6 maja 2015r. o 20:38
kupując od Komora okazałoby się ze nie ma silnika w środku
~ niezalogowany
6 maja 2015r. o 20:48
Skaut napisał(a):
Brau to oczywiście nie mój kandydat ale z tą fobią antysemicką to już przesada. Może tak sobie co niektórzy przypomną jakie rysy miał Jezus i cała jego Święta Rodzina?
:D

Jaka fobia antyżydowska?
Braun jako przecież katolik z definicji nie może być rasistą - prześladowanie człowieka z tytułu jego narodowości to grzech ciężki! Co ciekawe - jako jeden z niewielu posiada urzędowe zaświadczenie prokuratury, że antysemitą nie jest. Ponieważ wiele osób pomawiało go o antysemityzm, Braun złożył na siebie autodoniesienie do prokuratury. Prokuratura po szczegółowym zbadaniu jego wystąpień publicznych umorzyła śledztwo zawiadamiając go na piśmie, że jego wystąpienia nie noszą znamion wykroczenia przeciw prawu.

Inną rzeczą jest jego judeorealizm. Z faktu, że nie podał czegoś TVN nie wynika jeszcze że tego nie było. Wystarczy sobie wyguglać ADL albo Bnai Brith aby się dowiedzieć, że najpierw pewni cwaniacy z wschodniego wybrzeża USA (a teraz dołaczył do tego rząd z Telawiw) żadają od Polski 65 mld$. Na Wikileaks wyciekły papiery dyplomatów amerykańskich, o tym, że Komoruski w czasie wizyty w USA obiecał naciągaczom m.in. z ADL sprzedaż naszych lasów i spłacić tym te żądania.
Nawet głuchy i ślepy musiał słyszeć, jak POpaprańcy próbowali w Sejmie (o 2 w nocy!) przepchnąć stosowną ustawę (o mały włos by przeszła!). Przeczytajcie uważnie ostatnie przemówienie prezydenta Izraela w czasie wizyty w Polsce! O uparcie powtarzanych pomówieniach o "polskich obozach", co ma pomóc wyszantażować te bajońskie sumy też chyba każdy słyszał? Co to ma z fobią antysemicką? Nic! Najwyżej można wysłać diagnostę do specjalisty, by leczył własne fobie zamiast wyszukiwać u innych!
I by przestał oglądać polskojęzyczne gadzinówki dla tubylczego narodu!
~Tylko Braun! niezalogowany
6 maja 2015r. o 20:57
~ napisał(a):
"~Polak : Nie chce Polski Kaczyńskiego(...)
Chce Polski z normalnym otwartym prezydentem, z premierem który potrafi rozmawiać jak równy z możnymi tego świata

Chcę tego samego. Tylko któryż to mianowicie miałby być? Komoruski który zapewniał niedawno, że mamy najlepsze na świecie stosunki z Ruskimi? Czy może ten ryży lokaj Anieli?

To ja już znacznie bardziej wolę Kaczora za którego Polska była nie kwestionowanym przywódcą państw Europy Środkowej przy takiej alternatywie!

Jedynie Braun spełnia te wymogi!
~Braun o debacie prezydenckiej niezalogowany
6 maja 2015r. o 21:07
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 maja 2015r. o 21:53
Qurcze , faktycznie ostro leci. Zastanawia mnie tylko to , jak system mógł dopuścić do takiej debaty ? Chyba się sypie :D
Ale , ale , Kolego Sto Cztery :) prosiłem Cię o odpowiedź, jakie zmiany w Konstytucji zamierza wprowadzać Braun, bo materiału jest sporo , a czasu mam niewiele ?
Zaś jeśli chodzi o antysemityzm , to chudy pikuś w porównaniu z prawdą :

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/oczywiscie-jest-to-cholerny-zydowski-spisek-2015-05

I krótki cytaćik :

" Oto lista kwestii, które powinny być przemilczane:
- wszystko co dotyczy międzynarodowych finansów i Federalnej Rezerwy
- wszelkie naukowe przedstawianie Holokaustu
- 11 września – atak terrorystyczny czy operacja fałszywej flagi z udziałem Mosadu
- mówienie o tym, że Biali powoli stają się mniejszością we własnych krajach, stąd napływ nie-Białych emigrantów do wszystkich krajów Białej rasy
- mówienie o tym, że to Oni stanowili większość wśród marksistów i w tajnej policji Stalina, która dokonała ludobójstwa dziesiątek milionów Białych chrześcijan
- mówienie o tym, że to Oni finansowali czerwoną rewolucję bolszewicką w 1917 roku
- wszystko co dotyczy międzynarodowych karteli finansowych, takich jak Rotszyldów, Sziffów, Kuhnów, Loebów, Warburgów i innych bankierów. To Oni stali za powstaniem Izraela
- chociaż dumni są z wizerunku ‘twardych facetów,’ nie chcą by Amerykanie dowiedzieli się, że kontrolują zorganizowaną przestępczością i oferują schronienie w ziemi obiecanej gangsterom
- historyczne pochodzenie Aszkenazyjczyków, gdyż jako Chazarom nie należy się im żadna część Palestyny
- żadna akcja przeciwko USA, czy to Afera Lavona czy atak na USS Liberty, czy sprawy szpiegowskie
- większość tych, którzy podejmują decyzje w USA to neokoni, a ich żmijowe wysiłki w imieniu blisko-wschodnich ambicji i paranoi Izraela kosztowało USA ponad bilion dolarów i życie 4,439 Amerykanów i setki tysięcy ofiar cywilnych w Iraku.

"
Kondominium pod żydowskim zarządem , zgadza się , podobnie jak i cały świat . I można to uznać za okoliczność łagodzącą ... ból :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
6 maja 2015r. o 22:11

Pannazdzieckiem napisał(a): a czasu mam niewiele ?

A co już z Cookies (i basta)lukier się wykruszył ? :D

Lilith ^^
5761
PotworJaworny
6 maja 2015r. o 22:53
Jeszcze wczoraj byłem zdecydowany głosować na Kukiza, ale po tej pseudo debacie doszedłem do wniosku,że jednak na prezydenta się nie nadaje.Niestety wśród kandydatów nie ma mojego prezydenta, może Grzegorz Braun, ale na zbyt wysokie poparcie jednak nie ma co liczyć.Zapowiada się następna dynastia szoguna-drżyjmy o nasze lasy...
REKLAMA KGHM zaprasza