Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 maja 2015r. o 23:45
A niech to będzie nawet właściciel Al Jazeera , co za różnica ?

" Prawda jest tym, co dostaliśmy w spadku i jest naszym dziedzictwem, które oddamy następnemu pokoleniu. Mówić prawdę jest naszym obowiązkiem wobec samych siebie i wobec innych; To honor, obowiązek i nasz zapis dla przyszłych pokoleń. Jest to część naszego prawowitego dziedzictwa. "

Na tym spocie reklamowym Korwina , co Antykomunista pyknął , JKM mówi również o reżimowych ścierwomediach , Michalkiewicz mówi o ubeckich telewizorniach . Prawdziwa wiedza jest tylko i wyłącznie w internecie. A kto jest właścicielem tej strony :

http://alexjones.pl/pl/aj

A trzeba Ci wiedzieć Skorniku , że te same artykuły bardzo często są publikowane na obu i jeszcze kilku innych jakie mam w zanadrzu.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
6 maja 2015r. o 23:50
Skąd mam wiedzieć, że to, co tam piszą, jest prawdą? Co to za ludzie stoją za tymi portalami z "wolne" i "niezależne" w nazwach?

<i>
11855
#Adelajda nieaktywny
6 maja 2015r. o 23:52
Skaut napisał(a): Bardzo słusznie że Prezydent nie wziął udziału w tej "debacie". Podejmie ją, co zdeklarował już dawno, z tym który z tej grupy pretendentów uzyska największe poparcie w wyborach.

A skąd on jest taki pewny, że przejdzie do drugiej tury? Ciągle o tym mówi, że w drugiej turze. Pewnie kolesie z Komisji Wyborczej już dawno mają wyniki wyborów.
4335
7 maja 2015r. o 0:00
skorn napisał(a): Skąd mam wiedzieć, że to, co tam piszą, jest prawdą? Co to za ludzie stoją za tymi portalami z "wolne" i "niezależne" w nazwach?

Jak to skąd ? Jak śmiesz stawiać takie głupkowate pytania ? Oceniamy zgodnie z zapisem biblijnym - po owocach . Uwierzyłeś w zieloną wyspę Ryżego Olsena ? Bo Faceci i Kobiety , którzy piszą na tych buńczucznych portalach , co je czytam od prawie dziesięciu lat , też nie uwierzyli :D

Dobra , idziemy spać :) Dobranoc:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
7 maja 2015r. o 0:10
Czytasz, czytasz, a potem ktoś na lokalnym portaliku takim jak ten mówi ci jak głosować i ty to robisz. Po 10 latach czytania to ty powinieneś mówić innym, na kogo głosować.

<i>
4335
7 maja 2015r. o 0:18
No przecież mówię ... na Kukiza . Według mej wiedzy ,jest kandydatem najbardziej polskim i najmniej szkodliwym :D Nie o to tutaj jednak chodzi . Przede wszystkim trzeba odsunąć od koryta bandę czworga. I tu jesteśmy zgodni , nieprawdaż ? Jak doszedłeś do takiego przekonania , czytając Wybiórczą , albo Onet ? :D

~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 0:25
skorn napisał(a): Myślisz, że kogoś interesuje, że ty będziesz głosował na Komorowskiego? Nawet nie potrafisz tego uzasadnić własnymi słowami, tylko kopiujesz czyjeś wypowiedzi. Tak jak jego pozostali wyborcy na tym forum. Głosujemy na Bronisława, bo jest fajny. Argumentacja na poziomie przedszkola.

Jak napisałem poprzednio - problemy intelektualne i prostactwo w większości twoich postów. Sam nie wiesz co piszesz.
Zacytuj moją wypowiedz w której napisałam na kogo będę głosował.
Mój wybór jest identyczny od wielu lat - nie głosuje na listy wyborcze a w wyborach "prezydenckich" nie uczestniczę. Wyjątek od reguły zrobiłem gdy startował Tymiński - głosowałem w II turze za Wałęsą.
Dam ci dobrą radę ucz się - dobrego wychowania i kultury dyskusji - od "Pannyzdzieckiem". Poglądy ma podobne do twoich - ciężkie do strawienia - ale prezentuje je bez jadu i nie obraża innych.
Prostak i cham zawsze będzie "obrzucał" innych inwektywami.
4335
7 maja 2015r. o 0:31
O dziękuję za komplement :) A nie wiem , czy Kolega wie, że mam drugi nick - chamski chadziar :D

A czemóż to moje poglądy są " ciężkie do strawienia "? :)

REKLAMA Villaro zaprasza