Ba ! Żeby chodziło tutaj tylko o honor. Cieć ... dowódca plutonu czołgów, wyzywa Papugę od tchórzy , a z Panną w szachy pograć nie chce , nie mówiąc o piwku :) No za takim mundurem , Panna ustawiać się nie będzie :D Niedoczekanie pseudopatrioto, zwyczajny kłamco i tchórzu.
Pozwolicie , że przypomnę , znawcy geopolityki być może przyznają mi rację . To nie jest wojna w obronie Ojczyzny , to jest próba napuszczenia jednego Słowiańskiego Narodu na drugi. Cieszy fakt , że tak wielu z Was wyłączyło już telewizorki i włączyło myślenie. Mam nadzieję , że Stwórca poczyta mi , me skromne starania w tej materii , jako okoliczność łagodzącą podczas Sądu Ostatecznego :D A ten może się odbyć lada moment :D
bajo4 napisał(a): Oj udało się jej :(
" PLAN CARYCY KATARZYNY …… Polskę zgnębić na zawsze ……
... Niedopasowywalnych szaleńców, nieuleczalnych fanatyków, nałogowych wichrzycieli i każdą inną wartościową jednostkę wyeliminujemy operacyjnie....”
Mam wrażenie , że była Żydówką :D
Oświadczam wszem i wobec , że nie zamierzam popełnić samobójstwa , ani też umierać za interesy żydobanksterów :)
Pytanie do Alterowicza , jakimi czołgami jeździłeś i ile razy strzelałeś ? Bo ja znam dość dobrze T - 55 , szczególnie łączność pokładową :)