Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 20:37
50 lat temu?
no tego nie wiem ale patrząc bliżej , pamiętam jak mnie zabierano do kościoła i był pełen ludzi...jak jest teraz -nie wiem :D
z tamtych lat pamiętam jeszcze jedno - zaraz po mszy ,wizyta w Toscano i krem sułtański :D
no ale wtedy jeszcze nikt nie słyszał o salmonelli
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13051
#Virgo nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:05
alter napisał(a):
Z czasów studiów jestem podoficerem pierwszoliniowego pułku pancernego, jako dowódca plutonu czołgów. Jako patriota stanę na wysokości zadania. Będę bronił Ojczyzny również za ciebie tchórzu.

Alter , nie wiedziałam ,że jestes taki wiekowy.Czasy szkolenia wojskowego podczas studiów - to bardzo wiele lat temu i do 1973 roku. Potem był SPR i SOR - odbywanie szkolenia po studiach. Ale to tez dawne czasy. Poza tym dlaczego nie zostałeś podporucznikiem rezerwy ? No i jeszcze jedno - musisz być niskiego wzrostu , bo do czołgów "biorą" malenkich. :P Studiowałeś kierunki mechaniczne ? Bo tam juz szkolili przyszłych czołgistów ...

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:11
:D

czytałaś może moje pytania do niego z poprzedniej strony? ;)

13051
#Virgo nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:17
Nie....zaraz przeczytam.

Dopisane 24.03.2015r. o godz. 21:17:

Dałeś po zaworach ;) Odpowiedzi , ani słowa komentarza nie otrzymałeś. No cóż ..to nie poezja. Łatwo jest zrobic kopiuj/wklej , trudniej przyznać się do porazki i powiedzieć - myliłem się , sorry

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:24
:)

10592
#bieda nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:27
Virgo napisał(a):
alter napisał(a):
Z czasów studiów jestem podoficerem pierwszoliniowego pułku pancernego, jako dowódca plutonu czołgów. Jako patriota stanę na wysokości zadania. Będę bronił Ojczyzny również za ciebie tchórzu.

Alter , nie wiedziałam ,że jestes taki wiekowy.Czasy szkolenia wojskowego podczas studiów - to bardzo wiele lat temu i do 1973 roku. Potem był SPR i SOR - odbywanie szkolenia po studiach. Ale to tez dawne czasy. Poza tym dlaczego nie zostałeś podporucznikiem rezerwy ? No i jeszcze jedno - musisz być niskiego wzrostu , bo do czołgów "biorą" malenkich. :P Studiowałeś kierunki mechaniczne ? Bo tam juz szkolili przyszłych czołgistów ...

mój kolega podczas studiów odbył szkolenie wojskowe na wakacjach trwało to 6 tygodni. Jest przeniesiony do rezerwy, jaki stopień ma nie wiem.

Dopisane 24.03.2015r. o godz. 21:27:

a i było to ok 10 lat temu
13051
#Virgo nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:31
Witaj , Biedo...to jest coś innego niż napisał Alter. Stopnia oficerskiego po przeszkoleniu 6 tygodniowym nie otrzymuje się.. :)

Dopisane 24.03.2015r. o godz. 21:31:

Biedo , teraz uzupełniłaś iz było to ponad 10 lat temu...to coś innego ale bliżej rzeczywistości :)

10592
#bieda nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:36
alter pisał, że jest podoficerem :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza