~darko napisał(a): a czy ja mieszkając w Jeleniej Górze mogę zrobić te badania (zatrzymanie pj za alko) w Lubinie?W Lubinie zaczynają od badania krwi,lepiej nie jeść posiłku i nie pić nic słodzonego.Ja miałem problem,bo byłem syty po niezłym śniadaniu i glukoza szok.Badania psychologiczne (test) na inteligencję - kojarzysz rysunki ,czy pasują logicznie do siebie i zestaw pytań na określenie osobowości.Kabina na reakcję na bodźce - świecą się światła 3 szt takie jak w sygnalizatorach i naciskasz lewy guzik jak np.czerwone,prawy żółte i nogą czerwone.Jeszcze zestaw żaróweczek na blacie,ciśniesz ten,który się zapali.To wszystko dość szybko popyla i trzeba się sprężać ale do ogarnięcia.PAMITAJ !!!! Broń cię Boże przed piwkiem na trzy dni wstecz,nawet dłużej,najlepiej absynęcję trzymać co najmniej tydzień.Jak losowo zrobią testy wątrobowe i wyjdzie,że piłeś.ZAPOMNIJ O PRAWKU.To nie jest tak,że nie przeszedłeś badań i jedziesz na kolejny najbliższy termin.O nie !!! Lekarz wyznaczy Ci badania np. za rok i NIGDZIE nie zrobisz badań dopuszczających cię do egzaminu przez najbliższe 365 dni.Mało tego,do badań zostaniesz dopuszczony,tylko po ukończonej terapii uzależnień,bo lekarz tak zaleci.Acha,ogólnie to zaczynasz od wpłaty za badania w naszych kochanych PLNach.
Jak znajdziesz chwilę może bardziej szczegółowo opisz swoją przygodę z womp w lubinie . Zgóry dzięki za odpowiedź
~piorun w rabarbar napisał(a):Mieszkając w Jelonce możesz robić na całym D.ŚLĄSKU.~darko napisał(a): a czy ja mieszkając w Jeleniej Górze mogę zrobić te badania (zatrzymanie pj za alko) w Lubinie?W Lubinie zaczynają od badania krwi,lepiej nie jeść posiłku i nie pić nic słodzonego.Ja miałem problem,bo byłem syty po niezłym śniadaniu i glukoza szok.Badania psychologiczne (test) na inteligencję - kojarzysz rysunki ,czy pasują logicznie do siebie i zestaw pytań na określenie osobowości.Kabina na reakcję na bodźce - świecą się światła 3 szt takie jak w sygnalizatorach i naciskasz lewy guzik jak np.czerwone,prawy żółte i nogą czerwone.Jeszcze zestaw żaróweczek na blacie,ciśniesz ten,który się zapali.To wszystko dość szybko popyla i trzeba się sprężać ale do ogarnięcia.PAMITAJ !!!! Broń cię Boże przed piwkiem na trzy dni wstecz,nawet dłużej,najlepiej absynęcję trzymać co najmniej tydzień.Jak losowo zrobią testy wątrobowe i wyjdzie,że piłeś.ZAPOMNIJ O PRAWKU.To nie jest tak,że nie przeszedłeś badań i jedziesz na kolejny najbliższy termin.O nie !!! Lekarz wyznaczy Ci badania np. za rok i NIGDZIE nie zrobisz badań dopuszczających cię do egzaminu przez najbliższe 365 dni.Mało tego,do badań zostaniesz dopuszczony,tylko po ukończonej terapii uzależnień,bo lekarz tak zaleci.Acha,ogólnie to zaczynasz od wpłaty za badania w naszych kochanych PLNach.
Jak znajdziesz chwilę może bardziej szczegółowo opisz swoją przygodę z womp w lubinie . Zgóry dzięki za odpowiedź
~fryz napisał(a): Dlaczego odradzacie Jelenią Górę?
I czy jak się ma skierowanie do Jelelniej Góry, to można od tak do Lubina się zajerestrować?
~fryz napisał(a): Więc gdzie lepiej!?
Jelenia czy ten Lubin..?