VECTOR napisał(a): A miałem napisać ;) ale w ogłoszeniu Pani napisała pod koniec żebym jednak nie pisał :D :DCóż za szczerość :D
lia napisał(a):VECTOR napisał(a): A miałem napisać ;) ale w ogłoszeniu Pani napisała pod koniec żebym jednak nie pisał :D :DCóż za szczerość :D
VECTOR napisał(a):Myślę, że tylko dla tych, które się bardzo zawiodły na mężczyznach ale kobiety takie też się zdarzają. Już chyba tak to jest, że kobiety narzekają na facetów a faceci na kobiety ale jedni bez drugich żyć nie mogą :Dlia napisał(a):VECTOR napisał(a): A miałem napisać ;) ale w ogłoszeniu Pani napisała pod koniec żebym jednak nie pisał :D :DCóż za szczerość :D
Bo tak sobie myślę że każdy facet dla niektórych kobiet to oszust i kłamca :D
lia napisał(a): Myślę, że tylko dla tych, które się bardzo zawiodły na mężczyznach ale kobiety takie też się zdarzają. Już chyba tak to jest, że kobiety narzekają na facetów a faceci na kobiety ale jedni bez drugich żyć nie mogą :D
VECTOR napisał(a):Na szczęści nigdy się z czymś takim nie spotkałam, ale zawsze można sprawdzić :Dlia napisał(a): Myślę, że tylko dla tych, które się bardzo zawiodły na mężczyznach ale kobiety takie też się zdarzają. Już chyba tak to jest, że kobiety narzekają na facetów a faceci na kobiety ale jedni bez drugich żyć nie mogą :D
Wiesz nie zawsze kobieta jest kobietą a facet facetem ;) wpis w dowodzie to za mało :D
lia napisał(a):VECTOR napisał(a):Na szczęści nigdy się z czymś takim nie spotkałam, ale zawsze można sprawdzić :D Dopisane 30.03.2015r. o godz. 11:56:zjadłam 'e' :Dlia napisał(a): Myślę, że tylko dla tych, które się bardzo zawiodły na mężczyznach ale kobiety takie też się zdarzają. Już chyba tak to jest, że kobiety narzekają na facetów a faceci na kobiety ale jedni bez drugich żyć nie mogą :D
Wiesz nie zawsze kobieta jest kobietą a facet facetem ;) wpis w dowodzie to za mało :D
VECTOR napisał(a):To jednak ''prawdziwy'' facet powinien byś oszustem i kłamcą? :D tak pamiętam kobieta powinna być kobieca ''powinna mieć to coś i długie nogi kończące się tam gdzie trzeba'' czy jakoś tak :Dlia napisał(a):VECTOR napisał(a):Na szczęści nigdy się z czymś takim nie spotkałam, ale zawsze można sprawdzić :D Dopisane 30.03.2015r. o godz. 11:56:zjadłam 'e' :Dlia napisał(a): Myślę, że tylko dla tych, które się bardzo zawiodły na mężczyznach ale kobiety takie też się zdarzają. Już chyba tak to jest, że kobiety narzekają na facetów a faceci na kobiety ale jedni bez drugich żyć nie mogą :D
Chodziło mi o to że kobieta powinna być kobieca a facet powinien być facetem ;)