~TOjsienka napisał(a):~ha ha ha napisał(a): I bardzo dobrze BWM łapać każde i walić mandaty i po ryjach właścicieli !! :D
Coś w tym jest.Nie tak dawno bo 14 lutego przed godz.12 mnie i inne trzy samochody wyprzedziło srebrne BMW na wylocie na Zgorzelec na wysokości szrotu.Na blacie miał minimum 150.Za Zabłociem leżał już do góry kołami.Zgadnijcie kto?Nie trzeba się wcale zastanawiać bo to jasne jak słońce.Gówniarz.Na pytanie czy nic mu się nie stało i czy zadzwonić na pogotowie usłyszeliśmy że już dzwoni po tatusia.Cholera jak ja później żałowałam że jednak nie zadzwoniłam...po policję oczywiscie ale mam nadzieję że ojciec mu do tyłka solidnie nakopał.
~ee hehehe napisał(a):~ napisał(a):~TOjsienka napisał(a):~ha ha ha napisał(a): I bardzo dobrze BWM łapać każde i walić mandaty i po ryjach właścicieli !! :D
Coś w tym jest.Nie tak dawno bo 14 lutego przed godz.12 mnie i inne trzy samochody wyprzedziło srebrne BMW na wylocie na Zgorzelec na wysokości szrotu.Na blacie miał minimum 150.Za Zabłociem leżał już do góry kołami.Zgadnijcie kto?Nie trzeba się wcale zastanawiać bo to jasne jak słońce.Gówniarz.Na pytanie czy nic mu się nie stało i czy zadzwonić na pogotowie usłyszeliśmy że już dzwoni po tatusia.Cholera jak ja później żałowałam że jednak nie zadzwoniłam...po policję oczywiscie ale mam nadzieję że ojciec mu do tyłka solidnie nakopał.
a teraz na spoookojnie. Powiedz nam jakim autem jeździsz? Prosze! bardzo czekam na Twoją odpowiedz:) ja mam 22 lata i mam BMW za 35 tys. tez się wliczam do bezmózgich buraków ?:) haha bo nie wiem w jaki przedział cenowy wliczają się "buraki" :) jak bym miala wypadek owszem dzwoniła bym po tatusia ale mój tatuś strasznie by się wystraszył czy jego córeczce nic sie nie stało:) i pewnie NIE nakopaŁ by "gówniarze'' do tyłka bo zarobiłam sama na to auto :) bardzo proszę odpowiedz mi na pytanie jakim autem jezdzisz.. bo chciałabym wiedzieć np.: człowiek jeżdżący taka i taka marką ma uraz do niemieckiego auta :) Pozdrawiam
Na auto może sama zarobiłaś. A ciekawe kto płaci za mieszkanie, opłaty, żarcie, przyjemności itd. ? Bo mając 22 lata wątpię by bez pomocy starszych było Cię stać na samochód warty 32 tys. Chyba, że wzięłaś kredyt, a mieszkasz dalej z mamusią i tatusiem co byłoby "bardzo mądrym" wyborem. Lepiej przecież pochwalić się BMW niż niż jakimś tam zakichanym mieszkaniem :]
~majętny Stef napisał(a): No i kto jest większym burakiem - ten co kupił szybki samochód i go wykorzystuje czy ten co kupił szybki i jeździ 90 kmh oraz wypala więcej paliwa bez sensu?
Nie brońcie się bo w Polsce nigdzie nie ma i nie było możliwości przepisowo rozpędzić się do 150 k na godzinę.
Sarenka jak wbiegnie przed maskę albo pęknie opona to kogo to jest wina? Kierowcy że za szybko jechał czy może sarenki lub fabryki opon?
~TOjsienka napisał(a): Na tą chwilę nie wiem czy się chwalisz czy żalisz.Jak byś mi powiedziała jaki motocykl masz w garażu to może by mi się cieplutko zrobiło ale auto?Sorry...z punktu A do B jak dla mnie moze to być nawet Polski fiat 126P byle było gdzie foteliki zamontować.To że Ty być może masz trochę rozumu za sterem to spoko...w przyrodzie też wyjątki się zdarzają ale wyjątki nie tworzą reguły.