W Bolesławcu jest wszystko możliwe , kierowca na skrzyżowaniach dostaje zielone i pieszy zielone nie interesuje mnie czy warunkowo czy nie, przepisy muszą być jednoznaczne tak albo nie ,chciałbym tylko wiedzieć kto o tym decyduje - na pewno nikt rozsądny .Pozdrawiam.
Wczoraj wieczorem gdy dojeżdżałem od strony stadionu do skrzyżowania do skrzyżowania z Tysiąclecia i zamierzałem się , ze względu na zmianę świateł zatrzymać się geniusz, na niemieckich blachach wyprzedził mnie i pognał przez skrzyżowanie na świecącym się już czerwonym świetle. W razie kolicji to bleblał by, że wjechał na zielonym.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.