~Wojtas napisał(a): własnie szkoda ze nie zapraszaja disco polo, we lwówku jest co roku i zbawa przednia niema wolnego miesca tyle ludzi sie bawi, a nie jak W Bc pozapraszaja jakieś smenty ani to smiać sie ani płakać a jeżeli ktoś ocenia mój poziom intelektualny na podstawie typu muzyki jaki słucham to świadczy tylko o tym kimś:)
~Lala napisał(a): co roku to coraz większa kicha, kto wybiera te zespoły? w Węglińcu, Lwówku co roku to lepsze... I nie gadajcie, że disco polo to kicha, dziwne, że jak przyjdzie co do czego to każdy zna tekst i każdy się przy tym bawi... A co na wesele też nie pójdziesz, bo tam disco polo leci? eh... ja na przykład nie zamierzam słuchać zespołu którego słuchają dzieci pseudo punki ;) w Lwówku będzie Weekend, Ania Wyszkoni i tam się wybiorę! ich piosenki zna każdy i mały i duży i średni "ludź" :) mogę się założyć, że nie raz słuchałeś/aś i śpiewałeś/aś "ona tańczy dla mnie" tylko wstydzisz się przyznać do tego ;)) a nie ma czego, bo ważne, żeby było coś co wszyscy znają i przy czym dobrze się bawią ;) disco-polo muzyka dla prostaków? nie sądze! ;) liczy się dobra zabawa o! ;)
Zastosowana autokorekta
~r55 napisał(a): Całe szczęście, że nie zapraszają disco polo. To nie jest prosta muzyka, ale prostacka. To, że tyle osób tego słucha, świadczy o bardzo niskim poziomie kulturalnym i edukacyjnym naszego społeczeństwa. I takie prostactwo potem jest wszędzie - w polityce, na drogach, w telewizji. Itd.jasne! Tylko ze jak jak jest np sylwester w plenerze to jak leca hity Piersi, Kukiza, Perfect to wszyscy stoja a bawic zaczynaja sie przy muzyce disco polo:-) a poza tym Piersi nie tak dawno byli w Boleslawcu.
Jak zaproszą disco polo, to czas wyjeżdżać stąd.
~ napisał(a):~r55 napisał(a): Całe szczęście, że nie zapraszają disco polo. To nie jest prosta muzyka, ale prostacka. To, że tyle osób tego słucha, świadczy o bardzo niskim poziomie kulturalnym i edukacyjnym naszego społeczeństwa. I takie prostactwo potem jest wszędzie - w polityce, na drogach, w telewizji. Itd.jasne! Tylko ze jak jak jest np sylwester w plenerze to jak leca hity Piersi, Kukiza, Perfect to wszyscy stoja a bawic zaczynaja sie przy muzyce disco polo:-) a poza tym Piersi nie tak dawno byli w Boleslawcu.
Jak zaproszą disco polo, to czas wyjeżdżać stąd.