Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Putinowski" rajd samochodowy w Bolesławcu?
10114
#alter nieaktywny
15 kwietnia 2015r. o 10:22
hemi napisał(a):
Jak tak dalej pójdzie to na granicy wjeżdżajacych rosjan i ukraińców będą celnicy pytać o preferencje polityczne ,jak beda wskazywali na Putina ,to co zawrotka? :]

Jestem za :) Ponieważ to oczywista prowokacja, i jak prowokacja powinna zostać potraktowana. Tylko naiwniacy myślą inaczej.

Dlaczego organizatorzy tego rajdu nazywają się gangiem? Dlaczego oni sami upolityczniają ten rajd? Dlaczego Putinek osobiście ich inspiruje? Agresywny Putinek jest współczesnym odpowiednikiem Hitlerka, a jego pieseczki powinni zostać potraktowani sankcjami, czyli zakazem wjazdu. Niech sobie takie prowokacyjne polityczne rajdy na Syberii robią.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 10:40
~klucz-nick napisał(a):
alter napisał(a):
hemi napisał(a):
Jak tak dalej pójdzie to na granicy wjeżdżajacych rosjan i ukraińców będą celnicy pytać o preferencje polityczne ,jak beda wskazywali na Putina ,to co zawrotka? :]

Jestem za :) Ponieważ to oczywista prowokacja, i jak prowokacja powinna zostać potraktowana. Tylko naiwniacy myślą inaczej.

Dlaczego organizatorzy tego rajdu nazywają się gangiem? Dlaczego oni sami upolityczniają ten rajd? Dlaczego Putinek osobiście ich inspiruje? Agresywny Putinek jest współczesnym odpowiednikiem Hitlerka, a jego pieseczki powinni zostać potraktowani sankcjami, czyli zakazem wjazdu. Niech sobie takie prowokacyjne polityczne rajdy na Syberii robią.
ale ty p-i-e-r-d-o-l-i-s-z chłopie ogarnij się jaki agresywny P,z tego co mi wiadomo to najlepszy wódz europy,bo nie dopuścił do wojny na ukrainie,nie dał się sprowokować amerykanom nato,ty sobie poukładaj pod kopułą bo od tej tv skulkowaciał ci mózg. :P

Przedstawiciel czerwonej hołoty. Ruski pachołek
10114
#alter nieaktywny
15 kwietnia 2015r. o 10:43
~klucz-nick napisał(a): ale ty p-i-e-r-d-o-l-i-s-z chłopie ogarnij się jaki agresywny P,z tego co mi wiadomo to najlepszy wódz europy,bo nie dopuścił do wojny na ukrainie,nie dał się sprowokować amerykanom nato,ty sobie poukładaj pod kopułą bo od tej tv skulkowaciał ci mózg. :P

Wyraziłem swoją opinię do czego mam prawo :) A ty jak chcesz biegnij witać ich z kwiatami.

~ niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 10:50
~klucz-nick napisał(a): ale ty p-i-e-r-d-o-l-i-s-z chłopie ogarnij się jaki agresywny P,z tego co mi wiadomo to najlepszy wódz europy,bo nie dopuścił do wojny na ukrainie,nie dał się sprowokować amerykanom nato,ty sobie poukładaj pod kopułą bo od tej tv skulkowaciał ci mózg. :P

Może się ograniczysz do wiwatów na cześć Putina i przestaniesz obrażać innych :>
10114
#alter nieaktywny
15 kwietnia 2015r. o 10:54
Należy dodać że rajdy te organizują rosyjskie środowiska nacjonalistyczne! One mają wpisane w sens swojego istnienia agresję wobec innych.

~ niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 10:55
~ napisał(a):

Może się ograniczysz do wiwatów na cześć Putina i przestaniesz obrażać innych :>
przepraszam poniosło mnie :)
10114
#alter nieaktywny
15 kwietnia 2015r. o 10:55
Podobnie, jak agresja kluczyka na bolcu, który nie potrafi napisać niczego konstruktywnego. :)

~MrWhite niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 11:00
Widzę, że szykuje się niezły event w naszym mieście :-D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.