hemi napisał(a):
Jak tak dalej pójdzie to na granicy wjeżdżajacych rosjan i ukraińców będą celnicy pytać o preferencje polityczne ,jak beda wskazywali na Putina ,to co zawrotka? :]
~klucz-nick napisał(a):alter napisał(a):ale ty p-i-e-r-d-o-l-i-s-z chłopie ogarnij się jaki agresywny P,z tego co mi wiadomo to najlepszy wódz europy,bo nie dopuścił do wojny na ukrainie,nie dał się sprowokować amerykanom nato,ty sobie poukładaj pod kopułą bo od tej tv skulkowaciał ci mózg. :Phemi napisał(a):
Jak tak dalej pójdzie to na granicy wjeżdżajacych rosjan i ukraińców będą celnicy pytać o preferencje polityczne ,jak beda wskazywali na Putina ,to co zawrotka? :]
Jestem za :) Ponieważ to oczywista prowokacja, i jak prowokacja powinna zostać potraktowana. Tylko naiwniacy myślą inaczej.
Dlaczego organizatorzy tego rajdu nazywają się gangiem? Dlaczego oni sami upolityczniają ten rajd? Dlaczego Putinek osobiście ich inspiruje? Agresywny Putinek jest współczesnym odpowiednikiem Hitlerka, a jego pieseczki powinni zostać potraktowani sankcjami, czyli zakazem wjazdu. Niech sobie takie prowokacyjne polityczne rajdy na Syberii robią.
~klucz-nick napisał(a): ale ty p-i-e-r-d-o-l-i-s-z chłopie ogarnij się jaki agresywny P,z tego co mi wiadomo to najlepszy wódz europy,bo nie dopuścił do wojny na ukrainie,nie dał się sprowokować amerykanom nato,ty sobie poukładaj pod kopułą bo od tej tv skulkowaciał ci mózg. :P
~klucz-nick napisał(a): ale ty p-i-e-r-d-o-l-i-s-z chłopie ogarnij się jaki agresywny P,z tego co mi wiadomo to najlepszy wódz europy,bo nie dopuścił do wojny na ukrainie,nie dał się sprowokować amerykanom nato,ty sobie poukładaj pod kopułą bo od tej tv skulkowaciał ci mózg. :P
~ napisał(a):przepraszam poniosło mnie :)~klucz-nick napisał(a): ale ty p-i-e-r-d-o-l-i-s-z chłopie ogarnij się jaki agresywny P,z tego co mi wiadomo to najlepszy wódz europy,bo nie dopuścił do wojny na ukrainie,nie dał się sprowokować amerykanom nato,ty sobie poukładaj pod kopułą bo od tej tv skulkowaciał ci mózg. :P
Może się ograniczysz do wiwatów na cześć Putina i przestaniesz obrażać innych :>