Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
500 zł mandatu za zaśmiecanie
~dikon niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 11:26
5000zł kary powinien dostać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
670
ramaj
15 kwietnia 2015r. o 12:01
Nazwisko,nazwisko winnej i zdjęcie do netu inaczej na innych to nie działa.
~@ niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 12:20
ramaj napisał(a): Nazwisko,nazwisko winnej i zdjęcie do netu inaczej na innych to nie działa.

Również jestem za ujawnieniem "mądralińskiej od śmieci" i za karę powinna w czynie społecznym popracować przy wywózce śmieci przynajmniej przez miesiąc /oczywiście za darmo/ !!!!!!!!!!
~ niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 12:46
Często śmieci podrzucane są w Bolesławcu przez mieszkających w okolicach Bolesławca :>
~byłu ormowiec niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 13:40
moze mój wpis nie na temat , ale równiez dotyczy mieszkańców .

Moi sąsiedzi z prawej przeważnie wyją tvn24, jednak gdzieś tam w tle, spomiędzy dźwięków, regularnie można dosłyszeć: "Teraz i zawsze... Teraz i zawsze... Tu Radio Maryja, witamy". Z kolei ci z lewej stale mielą albo Tv Trwam albo Tv Republika. Jednak wystarczy chwila przerwy w programie, a pozostaje wyłącznie stłumiony głosy J. Pochanke, M. Olejnik albo prezenterów z Vivy. O co im chodzi? Czego się oni boją? Dlaczego się ukrywają? Szczerze mówiąc, nie wiem. Za to sąsiad z góry niczego nie ogląda i nie słucha, lubi ciszę i bycie odciętym od informacji. Chociaż podobno słyszano kiedyś, jak w autobusie linii 816 zwracał uwagę pewnemu studentowi, by ten nie żuł gumy, bo "Od tego ciamkania głowa pęka", więc też ciekawy przypadek. Natomiast pani z dołu ma pekińczyka i często do niego mówi: "Perełka da pani dzióbaska. Tak, pani kocha Perełkę. Perełka nie chce szarlotki? Szarlotka dobra. Perełka nie chora przypadkiem, że szarlotki pysznej nie chce? Tak, tak, Perełka to najśliczniejsza psiunia na świecie..." itd. itp. itd. Jeśli o mnie chodzi, to dużo czasu spędzam na balkonie z aparatem, fotografując rejestracje aut nieprzepisowo zaparkowanych pod naszym blokiem, a zdjęcia wysłać do straży miejskiej. Dawniej donosiłem do spółdzielni na mieszkańców pominiętych w deklaracjach śmieciowych albo do urzędu skarbowego na chałupników skręcających na czarno długopisy. Nie lubię też, gdy dzieci piszą kredą po chodniku. Zacznie taki jeden z drugim od kredy, to za chwilę przerzuci się na spray i niszczenie elewacji i tylko czekać aż zorganizuje w bloku agencję towarzyską albo uprawę konopi indyjskich. Nie, nie, nie - porządek musi być. Jak widzę kredę w ręku ********** to zaraz dzwonię na policję. W końcu od czegoś chyba są.
~Malkon niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 13:54
~byłu ormowiec napisał(a): moze mój wpis nie na temat , ale równiez dotyczy mieszkańców .

Moi sąsiedzi z prawej przeważnie wyją tvn24, jednak gdzieś tam w tle, spomiędzy dźwięków, regularnie można dosłyszeć: "Teraz i zawsze... Teraz i zawsze... Tu Radio Maryja, witamy". Z kolei ci z lewej stale mielą albo Tv Trwam albo Tv Republika. Jednak wystarczy chwila przerwy w programie, a pozostaje wyłącznie stłumiony głosy J. Pochanke, M. Olejnik albo prezenterów z Vivy. O co im chodzi? Czego się oni boją? Dlaczego się ukrywają? Szczerze mówiąc, nie wiem. Za to sąsiad z góry niczego nie ogląda i nie słucha, lubi ciszę i bycie odciętym od informacji. Chociaż podobno słyszano kiedyś, jak w autobusie linii 816 zwracał uwagę pewnemu studentowi, by ten nie żuł gumy, bo "Od tego ciamkania głowa pęka", więc też ciekawy przypadek. Natomiast pani z dołu ma pekińczyka i często do niego mówi: "Perełka da pani dzióbaska. Tak, pani kocha Perełkę. Perełka nie chce szarlotki? Szarlotka dobra. Perełka nie chora przypadkiem, że szarlotki pysznej nie chce? Tak, tak, Perełka to najśliczniejsza psiunia na świecie..." itd. itp. itd. Jeśli o mnie chodzi, to dużo czasu spędzam na balkonie z aparatem, fotografując rejestracje aut nieprzepisowo zaparkowanych pod naszym blokiem, a zdjęcia wysłać do straży miejskiej. Dawniej donosiłem do spółdzielni na mieszkańców pominiętych w deklaracjach śmieciowych albo do urzędu skarbowego na chałupników skręcających na czarno długopisy. Nie lubię też, gdy dzieci piszą kredą po chodniku. Zacznie taki jeden z drugim od kredy, to za chwilę przerzuci się na spray i niszczenie elewacji i tylko czekać aż zorganizuje w bloku agencję towarzyską albo uprawę konopi indyjskich. Nie, nie, nie - porządek musi być. Jak widzę kredę w ręku ********** to zaraz dzwonię na policję. W końcu od czegoś chyba są.

Uważaj bo się Tobie przyjrzą.......... Ktoś powiedział, ze "nie ma ludzi świętych"i dlatego kościół wymyślił spowiedź - "na świecie nie ma ludzi bez grzechu".
~dziad niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 14:11
Śmieci jak były tak są dziadostwo wyrzuca je przy drogach jak jedzie rano do pracy bo nikt nie widzi .......a juz szczególnie po weekendzie.widać nowe ........gadżety .Kara powinna byc naprawdę spora co to 500 zł dla Paniusi , na krem na zmarszczki wydaje wiecej ............
~anty niezalogowany
15 kwietnia 2015r. o 15:25
Za te śmieci to powinno się ujawnić nazwiska i wizerunek do publicznej wiadomości. To samo w lasach, na Krępnicy itd... i za wyrzucanie kiepów z auta i przed bloki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.