~abc napisał(a): Mnie tez wkurzaja smiecie w Bo-cu ,postawili kontenery do segregowania do ktorych tylko drobne smiecie mozna wrzucic,cos wiekszegoi ludzie klada obok i wiatr roznosi kartony i inne po okolicy.I takie to mądre...W innych miastach potrafili zakupic duże kontenery gdzie wszystko sie zmieści a tu nie dośc że stoi to pod oknami to jeszcze pełno obok smieci.
~m napisał(a):~abc napisał(a): Mnie tez wkurzaja smiecie w Bo-cu ,postawili kontenery do segregowania do ktorych tylko drobne smiecie mozna wrzucic,cos wiekszegoi ludzie klada obok i wiatr roznosi kartony i inne po okolicy.I takie to mądre...W innych miastach potrafili zakupic duże kontenery gdzie wszystko sie zmieści a tu nie dośc że stoi to pod oknami to jeszcze pełno obok smieci.
A mnie to nie wkurza ja po prostu nie segreguje śmieci wrzucam wszystko do ogólnego za 5 zl miesięcznie więcej nie chce mi się z tym bawić a po za tym myć słoiki po koncentracie pomidorowym kubki po śmietanie jogurtach tak jak wymyśliła sobie moja gmina szkoda wody ja wole oszczędzać wodę :)
~ napisał(a):~m napisał(a):~abc napisał(a): Mnie tez wkurzaja smiecie w Bo-cu ,postawili kontenery do segregowania do ktorych tylko drobne smiecie mozna wrzucic,cos wiekszegoi ludzie klada obok i wiatr roznosi kartony i inne po okolicy.I takie to mądre...W innych miastach potrafili zakupic duże kontenery gdzie wszystko sie zmieści a tu nie dośc że stoi to pod oknami to jeszcze pełno obok smieci.
A mnie to nie wkurza ja po prostu nie segreguje śmieci wrzucam wszystko do ogólnego za 5 zl miesięcznie więcej nie chce mi się z tym bawić a po za tym myć słoiki po koncentracie pomidorowym kubki po śmietanie jogurtach tak jak wymyśliła sobie moja gmina szkoda wody ja wole oszczędzać wodę :)
I dlatego przez takich ciuli jak ty mamy syf. :P :P :P