~klucz-nick napisał(a): super Nowogrodziec OSP tylko jak jedziecie do remizy po wezwaniu syreny swoimi autami to pamiętajcie że są jeszcze inni użytkownicy dróg i piesi,bo to widziałem jakiś czas temu to zgroza jak się poruszają nasi bohaterzy. :)
~klucz-nick napisał(a): super Nowogrodziec OSP tylko jak jedziecie do remizy po wezwaniu syreny swoimi autami to pamiętajcie że są jeszcze inni użytkownicy dróg i piesi,bo to widziałem jakiś czas temu to zgroza jak się poruszają nasi bohaterzy. :)
skorn napisał(a): Wstyd pisać o takich durnotach.
~Rato-wnick napisał(a):stwierdzam po twojej wypowiedzi że jesteś ...em,już pisałem że mam wszystkie kategorie i jeżdzę przepisowo.~klucz-nick napisał(a): super Nowogrodziec OSP tylko jak jedziecie do remizy po wezwaniu syreny swoimi autami to pamiętajcie że są jeszcze inni użytkownicy dróg i piesi,bo to widziałem jakiś czas temu to zgroza jak się poruszają nasi bohaterzy. :)
Tej, cebulo internetwowa. Jutro do kosciolka na 12-stą idz i wyspowiadaj sie z tego co napisales. Mysle ze daleko nie masz, moze proboszcz kropidlem Ci zapoda wodą po tej twojej nie mytej tlustej pustej lepetynie. Chlopaki wkladaja serce w to co robia, podczas gdy ty pierdzisz w przezarty przez wszy krzeslo i ogladasz komorowskiego w TVNie. I zmien ten nick, bo skarpetami wieje. Jak koguty wieja, to pierwsze co robisz o ile masz prawo jazdy, to usuwasz zapyzialy tylek z drogi, panimajesz?????????
Zastosowana autokorekta
~klucz-nick napisał(a):dlatego w-k-u-r-w-i-a mnie jak strażaczek co ma prawko kilka miesięcy jedzie swoim autem łamiąc przepisy wyprzedza w miejscu nie dozwolonym na pasach rozganiając pieszych ,wyglądał jakby popuścił w majty,uśmiałem się, ale już tym na pasach nie było do śmiechu,.niestety nie głosuje na komorowskiego i nie oglądam tvn,a do kościoła nie chodze,. :P jeszcze raz tak pojedziesz to ci szybę w-y-p-i-e-r-d-o-l-e,bohaterze.~Rato-wnick napisał(a):stwierdzam po twojej wypowiedzi że jesteś ...em,już pisałem że mam wszystkie kategorie i jeżdzę przepisowo.~klucz-nick napisał(a): super Nowogrodziec OSP tylko jak jedziecie do remizy po wezwaniu syreny swoimi autami to pamiętajcie że są jeszcze inni użytkownicy dróg i piesi,bo to widziałem jakiś czas temu to zgroza jak się poruszają nasi bohaterzy. :)
Tej, cebulo internetwowa. Jutro do kosciolka na 12-stą idz i wyspowiadaj sie z tego co napisales. Mysle ze daleko nie masz, moze proboszcz kropidlem Ci zapoda wodą po tej twojej nie mytej tlustej pustej lepetynie. Chlopaki wkladaja serce w to co robia, podczas gdy ty pierdzisz w przezarty przez wszy krzeslo i ogladasz komorowskiego w TVNie. I zmien ten nick, bo skarpetami wieje. Jak koguty wieja, to pierwsze co robisz o ile masz prawo jazdy, to usuwasz zapyzialy tylek z drogi, panimajesz?????????
Zastosowana autokorekta
hemi napisał(a): I jak to zwykle w róznych tematach - musiały się wkraść standardowe osoby ,np.skorn ,któremu nic sie nie podoba.
Oraz zawitała polityka i media .
Standardowo ,z fajnej akcji wyszła na forum pyskówka i obrażanie się,dlatego otwarcie po raz kolejsny stwierdzam ,że sam portal sięga dna :(