To nie jest "zwykła literówka", to jest niechlujstwo dziennikarskie. Większość edytorów tekstu takie "literówki" podkreśla czerwonym wężykiem, które łatwo jest poprawić...jak tylko się chce.
Jeździłem cały dzień po mieście i przyglądałem się całej akcji. Ta akcja, to była czynna napaść na obywatela. Gdzie zasada, że policja ma służyć ludziom, a nie być aparatem w rękach władzy. Szkoda, że nie miałem kamery w aucie, bo paru policjantów rozmawiało przez telefon prowadząc radiowóz, a za to samo wykroczenie karali obywateli. Skandal!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.