CNC napisał(a): podaj namiary na ten staw :) chętnie połowię może nie w tym tyg ale następnym :)staw jest prywatny i nie udostępniam obcym przebywania na jego terenie,przykro mi to nie jest płatne łowisko,jak chcesz powędkować to do Górlitz opłata 10e wszyskie ryby twoje.
~klucz-nick napisał(a):CNC napisał(a): podaj namiary na ten staw :) chętnie połowię może nie w tym tyg ale następnym :)staw jest prywatny i nie udostępniam obcym przebywania na jego terenie,przykro mi to nie jest płatne łowisko,jak chcesz powędkować to do Górlitz opłata 10e wszyskie ryby twoje.
~Tak z boku patrząc........... napisał(a):~klucz-nick napisał(a):CNC napisał(a): podaj namiary na ten staw :) chętnie połowię może nie w tym tyg ale następnym :)staw jest prywatny i nie udostępniam obcym przebywania na jego terenie,przykro mi to nie jest płatne łowisko,jak chcesz powędkować to do Górlitz opłata 10e wszyskie ryby twoje.
Cudze chwalicie, a swego nie znacie..............pod nosem, piękne stawy i wspaniali ludzie :-))) na ul. Kościuszki, na przeciw Mrówki :-)) Miłego weekendu w kraju:-))
~Tak z boku patrząc........... napisał(a):jak policzysz gdzie co i za ile to biegusiem do Górlitz pojedziesz.~klucz-nick napisał(a):CNC napisał(a): podaj namiary na ten staw :) chętnie połowię może nie w tym tyg ale następnym :)staw jest prywatny i nie udostępniam obcym przebywania na jego terenie,przykro mi to nie jest płatne łowisko,jak chcesz powędkować to do Górlitz opłata 10e wszyskie ryby twoje.
Cudze chwalicie, a swego nie znacie..............pod nosem, piękne stawy i wspaniali ludzie :-))) na ul. Kościuszki, na przeciw Mrówki :-)) Miłego weekendu w kraju:-))