ani jedno ani drugie...
jestem trzeźwy jak niemowlę a plagiat też nie wchodzi w rachubę bo chyba nie dostrzegliście że przed przytoczonym tekstem jest imię piszącego ...
jest zaznaczony autor czyli nie ma plagiatu tylko cytat :P
I Teraz jestem pewny : NIE DLA KOMOROWSKIEGO
NIE DLA PO
NIE DLA PIS-U
- ODDAM GŁOS NIEWAŻNY
- ŚMIESZY MNIE FAKT ,ŻE ZAKAZ WYDALI LUDZIE ,KTÓRYCH RODZICE W DOWODACH OSOBISTYCH MAJĄ WPIS UR. W ZSRR.
A TYM KTORZY MÓWIĄ ,ZE ROSJANIE NAS OBRONILI PO TO ŻEBY WZIĄŚĆ W NIEWOLĘ PRZYPOMINAM - JAŁTA I TEHERAN - TO TAM DZISIEJSI PRZYJACIELE NAS ODDALI ...
skorn napisał(a): Polska nie ma przyjaciół, ani USA, ani Ukraina ani Rosja. Czas to sobie w końcu wbić do głów!
Polityka jest od tego, aby nie operować określeniem przyjaciel. Łatwiej używać słowa sojusznik. Polityka, narodowy interes wskazuje nam sojuszników, których warto mieć. Myślę, że głupotą i naiwnością jest próba zrobienia sojusznika z Rosji, która była i niestety nadal jest wobec Polski nieżyczliwa. :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.